United – City, live tekst

Det ble Manchester City som sikret seg billett til FA-cup finalen etter at de i kveld slo United med 1-0 på Wembley

En Scoring fra Yaya Toure etter 52 minutters spill ble avgjørende. Scoringen kom etter dårlig forsvarspill av United. Først ved en dårlig klarering fra Van der Sar, deretter balltap fra Carrick.

United fikk også Paul Scholes utvist i 2. omgang etter at han gikk inn med knottene i en duell mot Zabaleta. Utover i 2. omgang virket United slitne, og klarte ikke å sette de lyseblå under press.

Dimitar Berbatov hadde de største sjansene for United, begge i 1. omgang.. Først kom han alene mot Hart, men City-keeperen reddet, deretter satte han et Nani-innlegg over mål.

I dette vinduet vil du kunne følge kampen:

<iframe src=»http://www.coveritlive.com/index2.php/option=com_altcaster/task=viewaltcast/altcast_code=edf3187ddf/height=550/width=542″ scrolling=»no» height=»550px» width=»542px» frameBorder=»0″ allowTransparency=»true» ><a href=»http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=edf3187ddf» >Manchester United – Manchester City</a></iframe>