Tursalget starter 19. juni

Ønsker du å dra på tur til Old Trafford kommende sesong, så bør du ta en titt her først.

Publisert Sist oppdatert

Det er kun få dager igjen til terminlisten lanseres (onsdag 19. juni), og senere samme dag åpner Supporterklubben for salg av turer og billetter.

Informasjon om de ulike turene og tilbudene våre finner du her.

MEN VIKTIG: Dersom du har tenkt å sikre deg tur til Manchester billigst mulig, og til den kampen du aller helst ønsker, er det avgjørende at du har betalt kontingenten før du bestiller.  Du skal ha fått giro sammen med nyeste utgave av United-Supporteren, men husk at du nå også kan betale kontingenten med kort på profilen din på våre nye nettsider.

Medlemmer kan ha med seg ikke-medlemmer på tur, men merk de som ikke er medlem da må betale en dyrere pris enn de som er medlem. Ikke-medlemmer får heller ikke benytte seg av rabattfordelene vi har for våre medlemmer med flere samarbeidspartnere i England. Alternativt kan ikke-medlemmet melde seg inn her og nå til en billig penge og benytte deg av disse fordelene på tur.

Noe som er nytt for kommende sesong er at Supporterklubben selv har tatt over all reisevirksomhet. Tidligere hadde vi et samarbeid med et kommersielt reisebyrå på turer hvor fly var inkludert, men nå administrerer vi alle tur-tilbudene selv gjennom et nyopprettet selskap.

Dette selskapet har som målsetting å tilby turer til Manchester til en så billig pris som mulig er for våre medlemmer.

Vi mener imidlertid at tilbudene våre og rabattordningene i Manchester er bedre enn noensinne i 2013/14-sesongen.

Bla deg gjennom våre tur-sider på nye united.no, betal kontingenten eller meld deg inn i Supporterklubben, og gjør deg klar for å oppleve Drømmenes Teater sammen med oss i sesongen 2013/14!

tursalg

 

Powered by Labrador CMS