– United ville ha meg

Men Steven Gerrard beskriver det som et umulig valg å reise til sin klubbs største rivaler.

Publisert Sist oppdatert

Transfervinduet har stengt for denne gang, og det er fire måneder til klubbene igjen kan kjøpe spillere. Denne sommeren har det vært stille rundt Liverpools Steven Gerrard, men noen år tilbake var Liverpool-kapteinen et av de heteste navnene på transferfronten.

Chelseas interesse i Steven Gerrard er en kjent sak. Noe som imidlertid har fått mindre oppmerksomhet er at Sir Alex Ferguson ønsket å hente spilleren fra erkerivalene fra Merseyside.

– Slike ting har foregått de siste 10 årene. Folk har gjerne bare hørt om saken med Mourinho og Chelsea i 2004 og 2005, men det har skjedd noen ganger, sier Gerrard om andre klubbers interesse til Daily Mail.

– Det var smigrende, siden de to beste managerene ønsket å ha meg på laget sitt. Gary Neville fortalte at Ferguson ønsket å hente meg. Men å spille for Manchester United ville vært umulig. Jeg ville aldri ønsket å spille for United. De er en fantastisk klubb, men det handler om rivaleriet, noe som er grunnen til at Gary Neville aldri kunne ha spilt for oss heller.

– Ikke misforstå meg. Det var smigrende at Sir Alex Ferguson, etter alt han har opplevd og gjort, ønsket å ha meg på laget sitt. Men det var en umulig situasjon.

Steven Gerrard er nå inne i sin 15. sesong for Liverpool og har spilt 407 ligakamper for klubben.

Powered by Labrador CMS