Klar til innsats

– Alle ønsker å vise at man fortjener en plass i førsteelleveren, sier Rio Ferdinand om sommerturneen.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag reiste en 19 mann sterk United-tropp fra flyplassen i Manchester til Bangkok i Thailand. Lørdag venter første kamp på årets sommerturné når Singha All Stars står på motsatt banehalvdel, og Rio Ferdinand vet hva som gjelder på turneen.

– Det er naturlig at alle som er her forsøker å imponere på denne turneen, sier Rio til ManUtd.com. – Når man får en ny manager ønsker man å vise ham at man bør være i førsteelleveren første dag av den nye sesongen, og den prosessen har allerede startet.

– Vi har vært tilbake fra ferie i over en uke, og det har vært en meget god start. Det har vært knallhard jobbing, men det har vært fint, og

-jeg tror vi kommer til å få igjen senere for jobben vi har lagt ned i Manchester og den vi skal gjøre på turneen.

Jobben vi gjør nå vil resultere i bedre form og en bedre forståelse av både spillernes og folkene i støtteapparatets personligheter, noe som er viktig i noe som er en ny æra for oss alle. Forhåpentligvis får vi skikk på ting og kan få en god start så snart sesongen starter.

– Fantastisk mottakelse

Manchester United har vært på turné i Asia tidligere, og på ethvert sted de røde kommer til venter et hav av supportere som tar imot sine helter. Rio Ferdinand synes det er fint å kunne gi noe tilbake til supportere fra andre deler av verden.

– Hvis man setter seg ned og tenker ‘Jeg skal være borte fra familien i tre uker og det kommer til å bli veldig tøft’ kommer man ikke til å

Rio Ferdinand er klar for å imponere Moyes de kommende ukene.
Rio Ferdinand er klar for å imponere Moyes de kommende ukene.

nyte turneen. Hvis man har den holdningen kan man like gjerne droppe å gå på flyet. Man må være positiv, noe jeg også forsøker å være.

– Jeg elsker Thailand, Det er et utrolig pent land med hyggelige folk som elsker Manchester United. Det er galskap hver eneste gang vi besøker disse traktene av verden. Mottakelsen vi får i asiatiske land er noe helt annerledes enn alt annet. Jeg har aldri sett noen som er så fanatiske.

– De kommer til flyplassene grytidlig om morgenen for å ønske oss velkommen og de henger rundt hotellene. Det er flott og får oss til å føle oss velkommen, forteller Ferdinand.

Kampen mot Singha All Stars spilles lørdag 13. juli, og avspark er klokken 15.00 (skandinavisk tid). Du kan se kampen på TV2 PL HD1 og TV2 Sumo, og kampen dekkes selvsagt også med livetekst på United.no.

Powered by Labrador CMS