Optimistisk Real-duo

Sergio Ramos og Pepe strutter av selvtillit etter Real Madrids to seiere mot Barcelona, mens Iker Casillas er med i troppen som reiser til Manchester.

Publisert Sist oppdatert

Real Madrid har hatt en perfekt oppkjøring til møtet med United tirsdag. Den spanske hovedstadsklubben har slått erkerival Barcelona to ganger i løpet av den siste uken, først 3-1 (4-2 sammenlagt) i andre semifinale i Copa del Rey på Camp Nou på onsdag, før det ble 2-1-seier i ligaen lørdag ettermiddag.

Forsvarskjempe Sergio Ramos forteller om en sammensveiset gjeng fra Madrid som er klare for å kjempe seg videre til kvartfinalen i årets Champions League-turnering.

– Målet vårt er å eliminere United, men vi reiser til Manchester med stor respekt for våre motstandere, sier Sergio Ramos ifølge Sky Sports.

– Psykologisk har laget blitt sterkere etter Clasico-oppgjørene, og vi går inn i kampen overbevist om at vi kan gå videre. Vi vet vi kan gå videre.

Også forsvarskollega Pepe er optimistisk foran United-oppgjøret, og peker på en tilnærmet skadefri tropp og de to seierene mot Barcelona som grunner til selvtillit.

– Vi er i vår beste form. Bortsett fra Iker Casillas har vi alle spillerne tilgjengelig, og manageren har glimrende alternativer på benken.

– Vi har tatt to vikktige seiere med tanke på kvaliteten på motstanderen vi har møtt, og det gir oss god motivasjon foran United-kampen, forteller Pepe.

Fotnote: Iker Casillas har vært ute med skade den siste tiden, men er ifølge RealMadrid.com med i troppen som reiser til Manchester. Så gjenstår det å se om Mourinho velger keeperlegenden mellom stengene tirsdag, eller om Diego Lopez får fortsatt tillit.

Powered by Labrador CMS