Poengdeling mot City

Reservene spilte 1-1 mot Manchester City på Ewen Fields i kveld.

Manchester Uniteds reservelag spilte i kveld mot Manchester City i sesongens sjette seriekamp i reserveligaen. Sist Magnus Eikrem og hans lagkamerater møtte City, vant de 3-1 etter to mål av Macheda og ett av Tom Cleverley. Dette var i Manchester Senior Cup 24. august.

Ole Gunnar Solskjærs gutter har nå spilt sju kamper på rad i alle turneringer uten å tape etter at laget røk 1-4 mot Aston Villa 16. september. Laget står med ni poeng på seks kamper i reserveligaen denne sesongen.

Solskjær leder reservene frem til jul, før han reiser hjem til Norge og overtar Molde FK 10. januar.

Kampen

Manchester City – Manchester United 1-1 (1-1)

0-1: William Keane (str.)1-1: John Guidetti (str.)

Manchester United gikk tidlig opp i ledelsen på Ewen Fields. Cameron Stewart ble felt innenfor 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket. Will Keane bommet på straffen, men satte returen i mål.

Etter dette har City et par sjanser, og etter 20 minutter bommer Oliver Gill på en takling på Alex Nimley, og også de lyseblå får sjansen fra straffemerket. Svenske John Guidetti setter denne i mål, og stillingen er 1-1.

Ingen av lagene greide å score resten av omgangen, og stillingen til pause er 1-1. City var det beste laget mot slutten av omgangen, og United er kanskje noe heldige med å ikke ligge under.

Andre omgang på Ewen Fields stod i stil med hva førstelagene til de to klubbene viste frem på Eastlands for to uker siden. Få sjanser, noen gule kort og ingen mål var fasiten for de siste 45 minuttene.

Cameron Stewart hadde Uniteds største sjanse i andre omgang, og var ved en annen anledning involvert i en situasjon hvor United-spillerne ropte på straffe. Det ble ikke dømt, og heller ikke City greide å score mål de siste 45 minuttene.

Laget: Sam Johnstone; Reece Brown, Oliver Gill, Scott Wootton, Joe Dudgeon; Marnick Vermijl (Oliver Norwood), Paul Pogba (John Cofie), Magnus Eikrem, Ryan Tunnicliffe, Cameron Stewart; Will Keane.

Benken: Joseph Coll, Tom Thorpe, Jesse Lingard