– Må være en fantastisk følelse for Shaw

Jose Mourinho om spilleren som ble kåret til «Supporterklubbens månedens spiller» i august.

Publisert Sist oppdatert

Skal dette endelig bli den store gjennombruddssesongen for den 23 år gamle venstrebacken?

Umulig spørsmål å svare på etter bare tre kamper, naturligvis, men vi kan jo alltids  håpe. Det er i hvert fall ingen tvil om at han – i motsetning til laget – har kommet godt igang.

Innsatsen ble til slutt kronet med A-landslagsplass for England – og nå at han ble månedens beste spiller i Supporterklubbens kåring.

LES OGSÅ: Blir dette endelig sesongen hans?

– Han merker resultatene

José Mourinho understreket igjen fredag hvor fornøyd han er med venstrebacken.

– Det har vært en stor uke for Luke Shaw som ender med en viktig kamp mot Burnley. Han har spilt tre veldig gode kamper, og det er ikke enkelt når laget ditt taper to av dem, sa Mourinho på pressekonferansen fredag.

– I min bok er en skikkelig fotballspiller en spiller som presterer stabilt. Vi er veldig fornøyd med ham, og å få muligheten for England etter tre kamper må være en fantastisk følelse.

Best – hver gang!

Shaws gode spill og upåklagelige innsatsvilje gjenspeiles da også på spillerbørsene, både på united-redaksjonens egen og lesernes.

Ja, av disse fremgår det klart og tydelig at Shaw faktisk har vært Uniteds beste spiller i hver eneste kamp til nå.

Det hele begynte i ligaåpningen mot Leicester, hvor han med sin første scoring i rødt også ble direkte avgjørende for sluttresultatet [2-1]. Og, selv om ikke laget klarte å følge opp, viste han både mot Brighton og Tottenham at prestasjonen i premieren ikke hadde vært tilfeldig.

Nå har han altså blitt kåret til Supporterklubbens Månedens spiller for første gang. Måtte han bare klare å opprettholde den gode formen og – ikke minst: trekke lagkameratene med seg.

Her kan du se samtlige spillere rangert etter sine snittkarakterer til nå i sesongen

Uniteds Topp 5 i august:

  1. Luke Shaw, 6,56
  2. David De Gea, 5,9
  3. Paul Pogba, 5,78
  4. Jesse Lingard, 5,77
  5. Fred, 5,73

Her kan du se hvem som flest ganger har vunnet månedens spiller-kåringen, og hvem som har vunnet den hver måned siden vi begynte med utmerkelsen.

Powered by Labrador CMS