– Van Gaal syntes det var hysterisk

Wayne Rooney forteller om mye omtalte boksevideoen med Phil Bardsley i BBC-podcast.

Publisert Sist oppdatert

Dere husker kanskje feiringen til Wayne Rooney mot Tottenham i 2015? Da han gjorde et par bokseslag, før han falt bakover på ryggen.

Foranledningen til feiringen var at en video av Rooney og hans gode venn Phil Bardsley hadde blitt lekket i forkant av Tottenham-kampen.

Den viste en Rooney som ble slått rett i bakken av Bardsley. Den daværende United-kapteinen ble liggende rett ut på bakken, og det hele så mer alvorlig ut enn det var.

GODE VENNER: Wayne Rooney og Phil Bardsley har vært gode venner helt siden de spilte sammen i United.

I BBC sin podcast om boksing, No Passion No Pointer det bokseentusiasten Rooney som er gjest, og ikke overraskende blir han bedt om å fortelle om episoden.

– Vi hadde vært ute en tur, og etterpå dro vi hjem og tok på oss boksehanskene. Det var faktisk noe vi gjorde ganske ofte, og det har skjedd verre ting enn det som skjedde i den videoen, forteller Rooney i podcasten.

– Videoen stopper akkurat i det jeg ligger nede, men egentlig så reiste jeg meg bare rett opp igjen og vi fortsatte.

GOD TONE: Louis van Gaal reagerte på en morsom måte da han fikk vite om boksevideoen. Her fra FA-cupfinalen i 2016.

Han forteller videre at han dro rett opp på kontoret til daværende United-manager Louis van Gaal da videoen kom ut. Reaksjonen til van Gaal var kanskje litt overraskende.

– Han holdt på å tisse på seg av latter. Han syntes det var hysterisk, sier Rooney og ler.

Rooney og hans DC United er forøvrig godt i gang med årets sesong i MLS. Senest i natt møtte de Bastian Schweinsteiger og Chicago Fire i en kamp som endte 3-3. DC United leder for øyeblikket Eastern Conference.

Powered by Labrador CMS