– Jeg kysset ham i pausen

Her kan du lese hva Van Gaal og Herrera sier etter 3-1-seieren.

Publisert Sist oppdatert

Her samler united.no reaksjoner etter 3-1-seieren mot Aston Villa, et resultat som betyr at avstanden ned til Liverpool på 5. plass er på hele åtte poeng, mens avstanden opp til Arsenal på 2. plass kun er ett poeng.

Louis van Gaal:

– Jeg er veldig glad for seieren, men det kunne vært bedre. Balltempoet kunne vært bedre, og som manager ønsker man jo alltid mer. Jeg fryktet denne kampen litt, siden den kom rett etter landslagspausen. Vi skapte 4-5 sjanser før pause, og de skapte ingenting da. Vi scoret, men vi må bli mer kliniske. I 2. omgang kontrollerte vi.

lvgvilla

– Det er ikke særlig trolig at vi blir seriemestre, men når man presser på så vet man jo ikke helt hva som kan skje. Normalt vil imidlertid Chelsea ta tittelen.

– Herrera har utviklet seg mye, noe jeg liker veldig godt. Jeg er også veldig godt fornøyd med at han har scoret sju mål. Han har veldig god skuddteknikk, men jeg har bedt ham om å kontrollere ballen før han skyter. Jeg kysset ham i pausen, etter at han dempet ballen for første gang i karrieren før han gjorde 1-0.  Etter det andre målet sa han imidlertid til meg «se hva jeg kan gjøre uten å dempe ballen først…».

– Det er ikke mange spillere som kan score som Rooney gjorde, det var et nydelig mål, og Di Maria kom innpå og fikk med nok en målgivende. Ikke så verst det, heller, eller?

Ander Herrera (til MUTV):

– Vi må kjempe videre i ytterligere sju kamper, men er i god form.

– Det er ingen favoritter før derbyet neste uke. Vi er klare for dem. Det er en viktig kamp for oss og fansen, men vi er ikke skremte. Vi er på en bra plassering nå, men er optimistiske og kjemper nå for å klatre opp på på 2. plass.

Phil Jones:

– Ander har vært strålende de siste par månedene. Jeg husker jeg møtte ham da han spilte for Bilbao. Da herjet han med meg.

Powered by Labrador CMS