Rekordstor tillit til Van Gaal

Se hva United-tinget mener om Van Gaal, sesongen, kapteinsvalget og overgangsvinduet.

Publisert Sist oppdatert

Én dag igjen til det braker løs.

Men håpet og troen på en bedre sesong lever i beste velgående hos de fleste United-fan.

Årsaken til det er nok én mann – Louis van Gaal.

Økt tillit

Supporterklubben spør jevnlig medlemmene av United-tinget vårt om hva de mener om ulike spørsmål, og med jevne mellomrom spør vi også om tilliten til manageren.

vgtillit

Da vi spurte om tilliten til Louis van Gaal midt i juni var snittet 5,14, men nå, etter en sommer med bare seirer i treningskampene er tilliten til Uniteds 63 år gamle nederlandske manager helt oppe på 5,42.

Det er så høyt at det nok skal bli vanskelig å toppe det.

Det vasr drøyt 700 som svarte på undersøkelsen i løpet av torsdagen, og 680 av de som svarte ga ham 5 eller 6 på terningen. En person ga ham en treer, men ellers lå alle høyere enn det.

Så er det bare å håpe at Van Gaal og United-spillerne viser seg tilliten verdig når sesongen nå blåses i gang.

Topp-4

Selv om de fleste har stor tillit til jobben Van Gaal gjør så tyder de neste svarene også på at en del likevel er ganske så nøkterne. Det er i alle fall ikke altfor mange som tror på gull med en gang.

På spørsmål om hva man vil være fornøyd med så svarte hele 72 prosent at en topp 4-plassering vil være bra i 2014/15-sesongen.  27 prosent mener det bør bli gullkamp med en gang, men noen få ikke tror vi vil være med blant de fire beste.

Høyst middels

Det mest skuffende med sommeren har kanskje vært overgangsvinduet. Svarene United-tinget ga tyder i alle fall på det.

På spørsmål om hvor godt fornøyd man er med overgangsvinduet så langt har 41 prosent gitt vinduet terningkast 3, mens 41 prosent har gitt det terningkast 4, og det er faktisk hele 13 prosent som gir det 1 eller 2 på terningen så langt. Snittet er altså ikke altfor mye over 3. Så spørs det om det inntrykket endret seg med noen kjøpe de siste ukene?

Ja til Rooney

rooney

I fjor var det Rooneys form som holdt United flytende under en svak høstsesong. Så er det bare å håpe at han som kaptein kan levere like bra – eller helst bedre nå.

Powered by Labrador CMS