Nest beste for Van Gaal

United-tinget: Sjekk tilliten til LvG, hvordan folk tror sesongen slutter og hvem som har vært best og skuffet mest.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har avansert til 4. plass i serien etter noen gode kamper i september og starten av oktober. Det er også tydelig å se på tilliten til Louis van Gaal.

Tilliten til Van Gaal

Supporterklubben spør medlemmene av United-tinget månedelig om hvor stor tillit de har til manageren, og nå er tilliten på det nest høyeste noensinne.

tillit1

Tilliten til United-manageren er nemlig på 5,28, opp med 0,12 etter september. Like etter at nederlenderen ble ansatt scoret han 5,14 på samme måling, mens rekorden er på 5,42 – like før seriestart etter flere glimrende kamper i sommer.

Fornøyd med topp-4

tillit2

Flest tror på 3. plass

tillit3

De beste til nå

Når det gjaldt spørsmålet om hvem som har imponert mest denne sesongen, så var ikke svaret særlig overraskende. Tross visse ulike skrivemåter og noen merkelige forslag så var tallene uansett ganske klare.

ordsky1

 

De største skuffelsene

Mange mente altså at Wayne Rooney var blant de beste hittil i sesongen, men det spesielle er at han deler fansen.Mange har han nemlig også med på lista over de som har skuffet mest, selv om det er fire andre som ligger øverst på denne ordskyen.

ordsky2

 

Powered by Labrador CMS