Litt mer usikre på Van Gaal

Men United-tinget hyller kjøpet av Di María. Les vår siste meningsmåling om manageren og de nye spillerne her.

Publisert Sist oppdatert

Etter en sommer med strålende resultater og seirer over blant annet Real Madrid og Liverpool var tilliten til Louis van Gaal rekordstor da vi spurte United-tinget før seriestart.

På en skala fra 1 ti 6 scoret han 5,42 på vår meningsmåling.

Manageren

Nå, én måned og bare to poeng på tre kamper senere har tilliten falt noe.

tabell
SIDEN FEBRUAR: Slik har United-managerne scoret på tillit siden United-tinget ble startet i februar.

Vi stilte samme spørsmål, hvor stor er tilliten til manageren, og nå var snittet på 5,15. Det er samme snitt som Van Gaal fikk i juni, før han hadde begynt i jobben.

Selv om det har vært flere spillerkjøp er det grunn til å tro at fallet fra 5,42 til 5,15 rett og slett handler om prestasjon og resultater.

Rett før seriestart stilte vi nemlig også United-tinget spørsmål om hva de vil være fornøyd med denne sesongen. Da svarte 27 prosent at de mente det burde bli gullkamp med en gang, men etter to av ni mulige poeng er det tallet falt til 10 prosent nå.

Nå handler det ifølge 88 prosent av de spurte heller om en topp 4-plassering.

Di María klart på topp

skjerf

Ángel Di María var den store perlen blant de innkjøpte, men ingen av de seks A-lagsaktuelle nykommerne scoret mindre enn 4,44 på en fornøydhets-skala fra 1 til 6.

  1. Ángel Di María 5,76
  2. Falcao 5,09
  3. Luke Shaw 4,84
  4. Ander Herrera 4,74
  5. Daley Blind 4,44
  6. Marcos Rojo 4,42

Uenighet om Welbeck

England Training Session And Press Conference

55 prosent mente det var feil å selge Welbeck i det hele tatt, og hele 88 prosent mente det var feil å selge den Manchester-fødte gutten til Arsenal. Samtidig viser svarene at 45 prosent faktisk mener at et salg var greit – om man legger til side det faktum at han ble solgt til Arsenal.

Powered by Labrador CMS