Full tillit til Van Gaal

Han har ikke startet i jobben, men de fleste av dere er sterke i troen på at han er rett mann.

Publisert Sist oppdatert

Hvor stor tillit har du til Louis van Gaal?

Det var spørsmålet vi stilte United-tinget, og det før han har ledet laget en eneste gang eller kjøpt en eneste spiller.

Likevel var positiviteten enorm blant medlemmene av United-tinget. På en skala fra 1 til 6 endte snittet på hele 5,14. Hele 84 prosent av de spurte ga en 5er eller 6er, og bare én liten prosent av de 841 som svarte ga Van Gaal 3 eller mindre på terningen. Det er også verdt å merke seg at nesten 1 av 3 ga Uniteds nye manager toppscore.

Til sammenligning fikk David Moyes 2,61 i snitt i slutten av mars, på den siste målingen før han fikk sparken. Den hadde da sunket fra et snitt på 3,04 i februar.

gaalsta

Neste sesong?

Samtidig svarte også et flertall i United-tinget at de vil være fornøyd om United slår seg inn i topp-4 igjen neste sesong. Det vitner om at mange tenker at det nå må tas skritt for skritt på veien tilbake til toppen igjen.

38 prosent svarte riktignok at United bør kjempe om gull med en gang, men 62 prosent mente at en retur til topp-4 vil være bra nok.

Være med på United-tinget?

Du må være klar over at du får mailer med jevne eller ujevne mellomrom, og at spørsmålene handler om både United og Supporterklubbens aktiviteter.

Meld deg inn på United-tinget her.

 

Powered by Labrador CMS