– Martial har vært strålende

REAKSJONER: Les hva Wayne Rooney og Louis van Gaal hadde å si etter 3-0-seieren over Sunderland.

Publisert Sist oppdatert

Det ble en svært behagelig Manchester United-ettermiddag etter at Memphis Depay, Wayne Rooney og Juan Mata ordnet tre mål og tre poeng til rødtrøyene.

Rooney har slitt med et måltørke i ligaen, og scoret sitt første mål siden 4. april i år.

Følgende ble sagt til MUTV etter kampen:

– Målet før pause var viktig for oss. (…) Alt i alt ganske komfortabelt.

– Sunderland har mange bak ballen og forsøker å forsvare seg og holde plassen i ligaen. Det handlet bare om å få det første målet.

– Martial har vært fantastisk. Han er en ung type – det må vi huske. Han er 19 år og snakker ikke engelsk. Han har flyttet fra Fankrike til England med familien sin. Han har vært strålende – men han må huske å nyte fotballen.

Louis van Gaal

– Jeg er en happy coach!

– Ja, jeg er veldig fornøyd på vegne av Depay og Rooney, men det handler om laget. Vi er nødt til å slå motstanderen. Martial var én av hovedgrunnene til at vi vant denne kampen – han er ikke bare en målscorer, men også en som skaper mye.

– Andreomgangen måtte vi kontrollere mer enn vi angrep, men jeg ble veldig fornøyd med det tredje målet – det reflekterte kampen godt.

– Det er også litt flaks… United kan slå hvem som helst, men da trengst det litt flaks.

– Men vi er mer komfortable med ballen og gjør bedre avgjørelser i siste tredjedel. Depay gjør en strålende scoring, men i den andre situasjonen var han ikke like bra…

– Nå må vi ikke bare tenke på Champions League, vi er nødt til å fokusere på å beholde ligatoppen. Neste uke møter vi Arsenal borte.

God stemning mellom Dick Advocaat og Louis van Gaal – før kampstart, i alle fall…
God stemning mellom Dick Advocaat og Louis van Gaal – før kampstart, i alle fall…
Powered by Labrador CMS