Målløst mot Liverpool

Manchester Uniteds reserver spilte torsdag 0-0 mot rivalene fra Liverpool. Etter rapportene å dømme var det en kjedelig kamp med svært få sjanser.

Ole Gunnar Solskær stilte med et sterkt lag, med blant andre Tomasz Kuszczak, Rodrigo Possebon og Zoran Tosic fra start. Det hjalp imidlertidig ikke mye i en kamp United hadde ballen mye, uten å skape noe stort mer enn halvsjanser. Den første muligheten kom etter 22 minutter, da Ritchie de Laet kom fremover og skjøt fra litt over 20 meter.To minutter senere var det Liverpool som fikk en sjanse, da David Ngog skjøt et lavt skudd som Kuszczak reddet. Senere ville Lee Martin, som tidligere i sesongen var utlånt til Nottingham Forest, ha straffe, men fikk gult kort for filming.

Frederico Macheda fikk Uniteds første sjanse etter hvilen da han kom seg gjennom forsvaret, men Liverpool-keeper Peter Gulacsi hindret scoring. Etter 63 minutter slo Machedas landsmann Davide Petrucci inn ett farlig innlegg, men Gulacsi fikk slått bort ballen. Lagene fikk en annulert scoring hver i løpet av kampen; Liverpool fordi det var en hands i forkant av scoringen, mens Macheda ble avblåst for offside for United.

Ifølge rapportene var Zoran Tosic Uniteds bestemann. Serberen hadde en fri rolle i kampen, og han viste mye av potensialet sitt.

Allerede på mandag venter et nytt oppgjør for reservene, når de møter Manchester City i Manchester Senior Cup.

Laget: Tomasz Kuszczak; Matthew James, Corry Evans, James Chester, Ritchie de Laet; Lee Martin (Antonio Bryan 69), Rodrigo Possebon, Daniel Drinkwater; Febian Brandy (James Derbyshire 69), Frederico Macheda, Zoran Tosic (Davide Petrucci 46).

Kilde: manutd,com