Manchester United v v PSV Eindhoven: Premier League International Cup

Nedtur på overtid – rekken uten seier forlenget

Manchester Uniteds U21-lag tokmandag kveld turen til Leicester City. Der håpet Mark Dempsey å få en slutt på kampene uten seier, men slik skulle det ikke ende.

Leicester stakk av med alle tre poengene, selv om de har gått helt siden august uten seier, og vant 3-2 etter scoring på overtid.

Vertene tok ledelsen etter tre minutter etter at Chris Popov taklet ballen i mål etter at Nathan Bishop brukte for lang tid med ball i beina.

Sonny Aljofree utliknet halvveis ut i første omgangen, men like etter scoret Leicester enda en gang og gikk til pause med ledelse 2-1.

United virket ifølge statistikkene å ha det spillemessige overtaket, men klarte ikke å komme til nok skuddmuligheter, før Mateo Mejia dukket opp og scoret sitt andre mål på like mange kamper og satte inn 2-2.

Det så ut til å gå mot poengdeling, men to minutter på overtid fikk United enda et mål i mot da Brandon Cover satte ballen i nettet og sørget for at Leicester tok med seg alle tre poengene.

Like etter at Leicester satte inn det som var kampens siste scoring ble også Willy Kambwala utvist etter å ha mottatt sitt andre gule kort.

Dessverre ble ikke kampen vist på MUTV grunnet Premier League-oppgjøret mellom Leeds og Liverpool. Derfor vet vi veldig lite om begivenhetene som har hendt på Leicester City Training Ground.

United.no kommer med det til å oppdatere med de viktigste begivenhetene etter hvert som vi får rapporter fra kampen.

Leicester City 3-2 (2-1) United

U21 Premier League 2
Leicester City Training Ground, Leicester

:::: Kambwala (90+5)

:::: Hardley (40), Emeran (63), Kambwala (68)

MÅL: 1-0 Chris Popov (3), 1-1 Aljofree (22), 2-1 Tawanda Maswanhise (28), 2-2 Mejia (79), 3-2 Brandon Cover (90+2)

United: Nathan Bishop, Charlie Wellens, Björn Hardley, Sonny Aljofree, Willy Kambwala, Tom Collyer, Omari Forson, Dan Gore (k), Noam Emeran, Mateo Mejia, Isak Hansen-Aarøen.

Uben.innb.: Tom Wooster, Sam Murray, James Nolan, Manni Norkett

90+6 min: RØDT KORT! Deniche Hill får sitt andre andre gule og gjør at begge lag avslutter kampen med ti mann.

90+5 min: RØDT KORT! Willy Kambwala pådrar seg sitt andre gule kort og blir dermed utvist.

90+2 min: MÅL! Leicester scorer og tar med seg alle tre poengene. Det er Brandon Cover som setter ballen i mål bak Nathan Bishop.

79 min: MÅL! Mateo Meija utlikner for United, med litt over ti minutter igjen på klokka. Assist fra Björn Hardley. Skal United snu det helt rundt her på tampen?

68 min: GULT KORT! Kortene florerer for United. Willy Kambwala mottar Uniteds tredje gule kort.

63 min: GULT KORT! Noam Emeran havner i dommerens bok som andre United-spiller i kveld.

PAUSE

40 min: Björn Hardley pådrar seg et gult kort.

28 min: MÅL! Nytt baklengsmål for United. Tawanda Maswanhise sender Leicester tilbake i føringen. Styrer et innlegg på mål, Bishop får ikke opp armene og ballen går via tverrligger og i mål.

22 min: MÅL! Sonny Aljofree utlikner!

3 min: MÅL! Leicester tar ledelsen umiddelbart og det er Chris Popov som sender vertene i føringen. Jakter ball og kaster seg inn i ballbanen i det Nathan Bishop skal klarere ut og blokkerer ballen i mål. Ikke den starten United ønsket på denne kampen.

1 min: Kampen er i gang!