– Galskap med landskamper

Sir Alex Ferguson liker dårlig at United-spillerne reiser bort bare dager før Manchester-derbyet.

Publisert Sist oppdatert

Betydningen av lørdagens lokaloppgjør ble bare større med Manchester Uniteds tap for bunnlaget Wolverhampton. I dag har en rekke spillere pakket kofferten og sluttet seg til deres respektive landslag.

Sir Alex Ferguson vil ha gutter som Edwin van der Sar, Ryan Giggs, Ji-sung Park, Nemanja Vidic og Paul Scholes på treningsfeltet, men blant andre Wayne Rooney, Rafael og Anderson er på reisefot. Skotten mener det ødelegger forberedelsene til toppduellen på Old Trafford.

– Det er en stor kamp som vi må glede oss til. Dessverre er det landskamper i midtuka, noe som for meg er galskap. Det er imidlertid bare noe vi må leve med, sier han til MUTV.

Javier Hernandez er den som får flest timer i flysetet på vei tilbake til Manchester. Når Chicharito retter kursen mot England etter Mexicos kamp i USA, vil det være to døgn til en av sesongens største matcher sparkes i gang.

– Vi har en rekke med spillere som vil være involvert i landskamper. Når vi tar ut laget, må vi ta med i beregningen at mange har vært ute på reise før de spiller tidlig på lørdag, sier Fergie.

Powered by Labrador CMS