Rio signerte!

Så er det gjort. Rio Ferdinand har gjort det han lovet for en måned siden og skrevet under på en ny femårskontrakt med Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

I praksis betyr dette at han har fått bedret vilkårene i sin eksisterende kontrakt, som først ville ha utløpt i 2010, og deretter gått med på en tre års forlengelse av denne. Uansett blir "cockney'en" nå på Old Trafford frem til 2013, det året han fyller 35 år.

"Dette er en fantastisk klubb, og jeg er veldig glad for å ha skrevet under på den nye kontrakten," sier Rio i en kommentar til nyheten, og legger til:

"Det er en stor ære å få være del av en klubb som vinner troféer, og dele på en suksess jeg er helt sikker på vil fortsette i mange sesonger fremover. Jeg vil derfor takke manageren, trenerstaben, spillerne og fansen for fantastisk støtte helt siden jeg kom til klubben (i 2002)."

Også Sir Alex Ferguson gir uttrykk for tilfredshet over å ha sikret seg underskriften til en av sine viktigste spillere:

"Rio har vært en stor og viktig bidragsyter til forsvarsfirerens førsteklasses prestasjoner denne sesongen," sier han, og gir samtidig en klar indikasjon på at midtstopperen ligger an til å bli klubbens fremtidige kaptein.

"Han har modnet i rollen sin og vist – når det har vært nødvendig, hvilken stor kaptein og lederskikkelse han egentlig er. Jeg er strålende fornøyd med at Rio nå har skrevet under på en ny kontrakt."

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS