Kommentarfeltet er tilbake

Kommentarfeltet er tilbake

Flere endringer og forbedringer er på plass.

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben er til for medlemmene! Det er veldig gledelig å se engasjementet i kommentarfeltet på united.no og vi passerer snart 40.000 kommentarer.

Takhøyden er enormt høy, men som ans. red. skriver:

“… vennligst vis normal folkeskikk når du ytrer deg. Vi vil ikke godta trakassering av andre debattanter, trusler, hatske meldinger eller overdreven stygg ordbruk. Husk at dette leses av barn og unge, og at en sak gjerne har flere sider.”

Dag Langerød

Den siste tiden har dessverre «trollene» blitt litt for synlige og det går hovedsaklig på angrep mot andre og ufin ordbruk. Meningene og misnøyen tåler vi, men hold ordbruken på et nivå som gjør at foreldre trygt kan la barna sine besøke united.no.

I forrige uke valgte vi å stenge for kommentarer inntil vi fikk gjort noen grep.

Endringer

Heretter vil kun Supporterklubbens betalende medlemmer få skrive kommentarer. Det er altså ikke nok å være registrert bruker, du må oppgradere til et Digitalt- eller Premium-medlemskap. Vi har vært nødt til å utestenge flere brukere etter gjentatte advarsler, men disse registrerte bare på nytt og fortsatte. Derfor denne endringen.

Du kan bli medlem i Supporterklubben her.

Betalende medlemmer kan selvsagt også oppleve å få «gule kort» fremover, men vi håper å unngå å måtte utvise noen.

Kommentarfeltet - rediger profil

Om du er lei hele kommentarfeltet, kan du gå inn på din profil og velge å skjule kommentarfeltet som standard. Legg merke til at du uansett kan trykke på knappen «Vis kommentarer» inne på enkeltnyheter, dersom du har lyst å delta i enkelte debatter.

Nyheter

Demo kommentarfeltet

Nå kan du bruke linjeskift/avsnitt i kommentarer. Mange av dere skriver lange, gode kommentarer og disse blir nå mye enklere å lese.

En annen god nyhet til deg som skriver lange kommentarer, er at tekstboksen nå utvides automatisk mens du skriver. Du vil nå kunne se hele kommentaren din før du trykker «Send».

Bruk knappene over tekstboksen eller hurtigtaster for å bruke fet (Ctrl+B), kursiv (Ctrl+I) og understreket (Ctrl+U) skrift. Dette fungerer som i de fleste andre tekstbehandlingsprogrammer. Du kan enten skru formatene på, skrive teksten og så skru formatet av igjen, eller du kan merke deler av teksten og så trykke på det ønskede formatet.

Veien videre

Noen få kan ofte ødelegge for alle andre. Vi lanserer den nye funksjonaliteten nå, håper alle setter pris på endringene og at vi sammen kan vinne over «trollene». Om du ser en kommentar du mener går over streken, hold muspekeren over kommentaren og klikk på «Merk som upassende», så vil en moderator ta en kikk. 

Mye tid og ressurser brukes på dette fordi vi oppriktig ønsker å gi medlemmene muligheten til å ytre sine meninger. I kampens hete er det lett å skrive ting uten å ha tenkt seg godt nok om, men vi håper alle kan bli litt mer bevisste på hva de legger ut.

Powered by Labrador CMS