En viktig kamp for flere enn bare de involverte

KOMMENTAR: Casey Stoneys signeringer viser at utfordringene etter opprykket blir tatt på alvor, og på Etihad Stadium i september vil vi finne ut mer om hvor både laget og idretten står.

Mandag ble det klart at serieåpningen til Casey Stoneys lag spilles på Etihad Stadium, og klubbene venter nå i spenning på hvordan tilskuertallene kommer til å bli – og flere andre klubber vil nok også følge med på dette med interesse.

United hadde imponerende høye tilskuertall sist sesong – høyest i gjennomsnitt av alle lag i England på kvinnesiden – og kanskje hjalp det litt at mennene i store deler av sesongen hadde problemer.

Leigh Sports Village ble nærmest som et slags fristed hvor en kunne kose seg med United igjen, mens mennene bommet mot lag som Derby, Brighton, Crystal Palace, Huddersfield, Burnley og Cardiff.

United virker ha forsterket seg bra, og Casey Stoney har sannsynligvis fått inn noe av det som kanskje kan ha vært mangelvare i vinnerlaget fra fjorårssesongen.  Jackie Groenen og Hayley Ladd virker begge å være vesentlig bedre til å vinne ballen på midtbanen enn de midtbanespillerne som allerede var i klubben – som stort sett har vært mer offensivt anlagt.