Her spilles Uniteds seriestart

Uniteds kvinnelag åpner sesongen med bortekamp mot Manchester City – den skal spilles på Etihad Stadium, bekrefter nå de lyseblå.

Sesongens første ligakamp for Uniteds kvinnelag er mot byrival Manchester City, og nå har Manchester City bekreftet at kampen skal spilles på Etihad Stadium. 

Kampen spilles lørdag 7. september, med 16.00 (skandinavisk tid) som oppsatt kamptidspunkt. Onsdag 10. juli bekreftes resten av terminlista.

City-kvinnene spiller vanligvis på Academy Stadium, akademianlegget som er en del av området i nærheten av stadion, og tilskuerkapasiteten der er på 7000.

Nå er håpet åpenbart at det aller første Manchester-derbyet skal tiltrekke seg enda flere tilskuere.

Ingen lag i England tiltrakk seg flere tilskuere enn Uniteds nyoppstartede lag sist sesong, og en kamp mot City er en god anledning til å få sett en bortekamp for United-fansen også – avstanden fra Manchester sentrum blir jo en del kortere enn til hjemmekampene som vanligvis spilles i Leigh.

City er ikke den eneste klubben som satser på en slik plan i serieåpningen. Chelsea tar imot Tottenham (som i likhet med United er nyopprykket) dagen etterpå, og den kampen spilles på Stamford Bridge med gratis inngang.

Slik ser åpningsrunden ut:

Arsenal – West Ham United

Birmingham City – Everton

Bristol City – Brighton & Hove Albion

Chelsea – Tottenham Hotspur

Liverpool – Reading

Manchester City – Manchester United

Her er noen av spillernes reaksjoner på at United skal starte mot City:

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Opening fixture announced 🚨. Who’s excited for our first Manchester derby 😬? 👹🙋‍♀️

Et innlegg delt av amyt4 (@amyt4)