varane170222n

– Det viktigste er at han ikke får flere muskelskader

Publisert Sist oppdatert

Ralf Rangnick ble spurt om kapteinsrollen i den åpne delen av pressekonferansen, og også i den sperrede delen av pressekonferansen ble det et tema, siden en av journalistene lurte på om Raphaël Varane kunne være en potensiell United-kaptein etter hvert.

Rangnick virket ikke videre interesserte i å snakke om akkurat det, og svarte heller litt mer generelt om den franske midtstopperen.

– Vel, jeg vet ikke, det er vanskelig å si. Akkurat nå er jeg glad for at han har fått trent kontinuerlig uten å ha noen skader. At han måtte håndtere noen skader var sannsynligvis hans største problem i de første ukene og månedene. Etter å ha trent eller spilt to-tre kamper var han ute i seks nye uker. Så jeg synes at vi tok den riktige avgjørelsen ved å la ham hvile, og å sørge for at skaden hans ikke skaper problemer mer.

LES OGSÅ: Rangnick om De Gea og Uniteds utvikling defensivt
LES OGSÅ: – Åpenbart at laget har utviklet seg siden Wolves-tapet

ralfrangnick140222
FORNØYD MED POSITIV VARANE-UTVIKLING: Ralf Rangnick.

I det siste har Varanes prestasjoner på banen også sett bedre ut – han har sett mer ut som det han ble kjøpt som, nemlig en som skal være blant de ypperste stopperne i ligaen.

– Akkurat nå ser det ut til at han har klart å tilpasse seg – han kunne dessverre ikke spille mot Brighton, det var meningen at han skulle spille, men så hadde han noen mageproblemer. Det viktigste for meg er at han holder seg frisk, og mest av alt at han ikke får flere muskelskader. I så fall han kan selvsagt være en av de beste midtstopperne i ligaen.

Det er ikke tidligere Blackburn-helt og Sky-ekspert Tim Sherwood enig i.

– Varane har vært grusom. Han har vært elendig etter at han kom til United, sa han søndag.

– På stopperplass handler det om de beste duoene. Harry Maguire er bedre med Victor Lindelöf. United ser bedre ut med Lindelöf og Maguire. Manageren burde vise styrke ved å sette ut verdensmesteren og Champions League-mesteren, fortsatte Sherwood.

Så sa Rangnick til slutt på pressekonferansen litt om Varane og kapteinsrollen likevel, slik spørsmålet opprinnelig handlet om, og ikke uventet ga han nok en gang uttrykk for at det uansett er Maguire som er kaptein de neste månedene uansett.

– Når det gjelder kapteinsrollen, så har vi en kaptein i Harry Maguire. Han kommer helt klart til å være kaptein til slutten av sesongen. Jeg vet ikke hva som vil skje om 1-2-3 år, det er ikke viktig [nå], for meg handler det om hva som skjer de neste tre månedene.

maguirerangnick150222
KAPTEINEN OG MANAGEREN: Harry Maguire og Ralf Rangnick.
Powered by Labrador CMS