– Trenger hvile

Oppmøte på Carrington først om tre dager.

Publisert Sist oppdatert

Etter fire kamper på ti dager i Asia og påfølgende deltakelse i Audi Cup i München, har spillerne blitt innvilget noen fridager for å ta seg inn igjen.

– Vi gir dem noen dager med fri, det fortjener de, sa Sir Alex til MUTV etter å ha sett dem tape straffesparkkonkurransen mot Bayern München på Allianz Arena.

– De har vært lenge borte nå, og turene til Østen tar bestandig på. Nå skal de få nyte godt av en tre dager lang pause. Når de møter opp igjen på mandag vil de være klare til å gå direkte på nye treningsøkter.

Selv om Audi Cup-troféet ble igjen i Tyskland er manageren fornøyd med innsatsen spillerne la for dagen i finalen.

– Lagene kjempet hardt. Jeg tror det var nøyaktig en slik type kamp vi trengte. I første omgang var de bedre enn oss fordi vi ikke jobbet godt nok, men da vi høynet intensiteten i angrepsspillet vårt og kom til noen veldig gode muligheter, burde vi ha avgjort kampen.

– Når det gjelder straffekonkurranser kan de gå begge veier. Vi var uheldige, for vi tok noen virkelig gode straffer. Jeg er fornøyd med motstanden, det var tøft, og jeg er sikker på at vi vil høste fruktene av denne kampen, sa Sir Alex.

Powered by Labrador CMS