Bekymret i pausen

VIDEO Men SAF fornøyd med å få tre spisser på scoringslisten.

Publisert Sist oppdatert

– Det var viktig at spissene våre kom på scoringslisten idag; det kan bare føre godt med seg, sa en tilfreds Sir Alex etter å ha sett laget sitt maltraktere Wigan etter pause.

– Jeg synes ellers at vi spilte veldig bra. Vi skapte seks gode sjanser i første omgang, og selvsagt skulle man ønske vi hadde utnyttet noen av dem. Men det er viktig å bevare roen og være tålmodig, for da løsner det gjerne etter hvert, sa Ferguson til Sky Sports.

Manageren trakk spesielt frem Wayne Rooney etter hans 100. scoring, og Michael Owen som endelig fant nettmaskene.

– Det er en fantastisk prestasjon av en ung mann som Rooney, som fortsatt har mange år foran seg. Hvis også Dimitar (Berbatov) og Michael Owen kan bidra med scoringer vil det utgjøre en voldsom forskjell for oss.

– Owens scoring var fantastisk, med glimrende bevegelser og en strålende ball fra Nani. Michael har i det siste tiåret bevist at han er den beste målscorereren i England, og han beviste det igjen her idag. Målet her vil nok ha gjort ham veldig godt, sa en fornøyd United-manager.

<embed src="http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f8/271552671" bgcolor="#FFFFFF" flashVars="videoId=34988641001&playerId=271552671&viewerSecureGatewayURL=https://console.brightcove.com/services/amfgateway&servicesURL=http://services.brightcove.com/services&cdnURL=http://admin.brightcove.com&domain=embed&autoStart=false&" base="http://admin.brightcove.com" name="flashObj" width="486" height="412" seamlesstabbing="false" type="application/x-shockwave-flash" swLiveConnect="true" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"></embed>

Powered by Labrador CMS