– Jeg er sjokkert

Sir Alex Ferguson skuffet over dårlig spill.

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha storspilt mot Wigan onsdag kom det en stor nedtur i søndagens kamp mot Leeds. United var ikke i nærheten av hvordan de presterte i 5-0-seieren i midtuken, og Sir Alex Ferguson er sjokkert over dagens innsats.

– Forberedelsene til kampen var veldig bra, men jeg er sjokkert over prestasjonene. Vi fikk ikke den starten vi ville, men det gjorde Leeds. De fikk sin scoring og kunne forsvare den,” sier Ferguson til MUTV.

– De kjempet som tigere og det forventer vi av alle lag som kommer til Old Trafford i FA-cupen. Dette er skuffende.

Videre sier manageren at de hadde pratet om målscorer Jermaine Beckford på forhånd; at de var klar over hurtigheten hans, men likevel ble tatt på sengen.

– Vi klarte aldri å komme i gang og kvaliteten på pasningene… Hele prestasjonen var bare dårlig, sier Sir Alex oppgitt.

Den eneste spilleren som får godkjent av Ferguson etter dagens kamp er innbytter Antonio Valencia, men han er ikke fornøyd med at det tok såpass lang tid å involvere vingen i spillet. Han er heller ikke fornøyd med at United ikke scorte:

– Man forventer at vi skal score på Old Trafford, og intensiteten i spillet vårt bedret seg da også litt i andre omgang. Vi hadde mange muligheter inne i feltet, men i dag klarte vi ikke å utnytte de,” fastslå han.

– Vi må bare få denne kampen ut av systemet så fort som mulig. Vi har en semifinale på onsdag (mot Manchester City i Ligacupen) og mange av de som spilte i dag kommer ikke til å spille den kampen. Man må se dagens prestasjoner i riktig lys. Vi skal sørge for at vi er klare til onsdag. Vi hadde laget klart, men nå blir det kanskje noen forandringer, avslutter Ferguson.

Powered by Labrador CMS