– Paul trenger ikke råd fra meg

TORINO: Leonardo Bonucci har beholdt vennskapet med Paul Pogba, men synes ikke det er riktig av han å forsøke å lokke Pogba tilbake til Juventus.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg har fremdeles et veldig godt forhold til Pogba, for ser man bort fra fotballen så er det også en menneskelig side. Jeg møtte ham så vidt i gangen her og han sa det ville bli spesielt å komme tilbake og spille her onsdag. Jeg håper han spiller en bra kamp, men samtidig håper jeg selvsagt at vi vinner, sier Bonucci.

Mourinho: Lukaku er fremdeles skadet

Selv om han gjerne spiller med Pogba igjen er Juventus-stopperen klar på at det er en avgjørelse som franskmannen selv må ta.

– Paul må bestemme selv og det er ikke min jobb å gi ham råd, sier Bonucci.

– Fin gest av Mourinho

Etter den forrige Champions League-kampen mellom United og Juventus på Old Trafford, roste José Mourinho Juventus-stopperne Leonardo Bonucci og Giorgio Chiellini opp i skyene.

HAR BEHOLDT KONTAKTEN: Paul Pogba og Leonardo Bonucci er fremdeles venner, men Juventus-stopperen vil ikke gi Pogba råd om hvor han bør spille. – Paul bestemmer selv, sier Bonucci. Her er Pogba i aksjon mot Paulo Dybala. Argentineren ble matchvinner på Old Trafford sist lagene møttes.

Portugiseren mente sågar de to burde undervise i forsvarsspill på universitetet Harvard etter sin oppvisning på Old Trafford.

– Vi er takknemlige for kommentarene til Mourinho, men det handler ikke bare om to spillere. Det handler om hele laget og hardt arbeid. Vi har et betydelig fokus på detaljer, forklarte Bonucci til pressen tirsdag kveld.

Pogba: Har aldri angret på at jeg kom tilbake til United.

Bonucci var en del av Inter-stallen da Mourinho var manager der, men ble sendt på flere lån og fikk ikke tillit av portugiseren.

Likevel sier Bonucci at han har stor respekt for Mourinho.

– Forholdet mitt til ham er bra. Jeg har stor respekt for ham og vi hadde en fin samtale før kampen i Manchester. Jeg snakket også med ham i statene i sommer, forklarer Bonucci.

– Må spille bedre enn vi gjorde sist

Juventus-trener Massimiliano Allegri har fått en fantastisk start på årets sesong. I Serie A har laget kun avgitt to poeng og i Champions League står mannskapet hans med ni poeng etter tre kamper.

Seier mot United onsdag kveld er ensbetydende med avansement for Juventus med to kamper igjen av gruppen.

FORBEREDT PÅ EN TØFF KAMP: Massimiliano Allegris mannskap har fått en kanonstart på sesongen, men Juventus-manageren forventer en tøff kamp mot United onsdag kveld.

Allegri mener imidlertid at Juventus må løfte seg enda et hakk fra kampen på Old Trafford om alle de tre poengene skal bli værende i Torino.

– Vi trenger å spille bedre enn vi gjorde i Manchester. Selv om United ikke spilte en veldig god kamp er de alltid farlige. Pogba hadde et skudd i stolpen som kom ut av nesten ingenting. Dessuten er de veldig raske på topp med Martial, Rashford og Sánchez. Vi må være veldig fokuserte for å spille en god kamp, men resultatet blir det viktigste for oss, sier Allegri.

Powered by Labrador CMS