– Se på meg! Ser jeg trist ut?

TORINO: – Jeg visste hva jeg gikk til og har aldri angret et sekund på at jeg kom tilbake til Manchester United, sier Paul Pogba.

Pogba forlot Juventus, som mange nå anser som det beste laget i Europa, og vendte tilbake til United som verdens dyreste spiller sommeren 2016.

Men i United har Pogba bare delvis briljert slik fansen håpet og ønsket, og Pogba har ikke klart å løfte United nærmere toppen av europeisk fotball.

– Veldig lykkelig i United

Manchester United gjengjeldte gesten fra Juventus for to uker siden da Torino-klubben sendte Cristiano Ronaldo for å snakke med pressen før kampen.

Tirsdag kveld satt den tidligere Juventus-spilleren Pogba på podiet og fremstod som både avbalansert og rolig.

BEDRE TIDER: Smilet sitter løst hos Paul Pogba om dagen. Etter en vanskelig start på sesongen har både han og United fått sving på sakene i de siste kampene. – Jeg har aldri angret på at jeg kom tilbake til United sier Pogba.

Før gjensynet med Torino og Juventus er Pogba krystallklar på at han har til hensikt å vinne troféer med Manchester United.

– Det var mitt valg å komme tilbake til United. Jeg visste nøyaktig hva jeg gikk til. Den sommeren (i 2016, red anm.) visste jeg at Juventus skulle spille i Champions League, mens United skulle spille i Europa League. Men jeg er veldig lykkelig i United. Det er en stor klubb og forventningene til oss er høye, men jeg trives veldig godt med det, sier Pogba.

José Mourinho skjønte fort betydningen av å vinne Europa League for å komme tilbake i Champions League.

Derfor brukte han Paul Pogba fra start i samtlige av de 15 Europa League-kampene United spilte i 2016/17-sesongen som ble kronet med seieren mot Ajax i finalen i Stockholm.

– Vi måtte ta tak

– Denne sesongen startet noe trått for United og Pogba, men i de siste kampene har forbedringen vært tydelig.

Både spill og resultater har tatt seg seg kraftig opp, og Pogba sier hele spillergruppen innså at man måtte ta tak i stituasjonen.

VIKTIG SEIER: Marcus Rashford banket inn Uniteds vinnermål på overtid mot Bournemouth i helgen etter nydelig forarbeid av Paul Pogba. Pogba, Luke Shaw, Ander Herrera og Jesse Lingard jubler hemningsløst sammen med målscoreren.

– Jeg har spilt to hele sesonger i United nå. I den første sesongen vant vi tre troféer, blant annet Europa League som var veldig viktig for oss. Sist sesong ble vi nummer to i ligaen og i FA-cupen. Denne sesongen var vanskelig i starten, men vi skjønte at vi ikke hadde prestert godt nok. Vi innså at vi er Manchester United og måtte prestere bedre. Etter landslagspausen har vi blitt bedre, sier han.

– Uproblematisk

Tidligere i høst ble Pogba degradert fra rollen som visekaptein etter en angivelig feide med Mourinho.

Franskmannen avdramatiserer imidlertid det hele. 

– Det er manageren som avgjør hvem han vil ha som kaptein. Jeg spiller og er fornøyd med det. Jeg var nummer to etter Valencia, men han ga den rollen til noen andre og det endrer ikke noe for meg. Jeg vil gi mitt beste uansett, sier Pogba.

– GJØR DET HAN BER OM: Paul Pogba sier det er helt uproblematisk at han ble degradert fra rollen som visekaptein tidligere i høst. – Jeg er glad for å spille og gjør den jobben manageren ber meg om, sier han.

Mourinho beskrev på sin pressekonferanse forholdet til Paul Pogba som godt, og franskmannen sier de to ikke har noen uoverensstemmelser.

– Forholdet mitt til manageren? Det er som manager…og spiller, trener og spiller… Som spillere flest? Kanskje dere burde se på hvordan han er med andre spillere. Jeg tror han er med meg som med de andre. Han forteller hva han forventer og jeg gjør jobben min og. Denne sesongen er fremdeles lang og vi kan fortsatt vinne noe. Jeg er her for å fighte for klubben og fansen, sier Pogba.