– Chelsea har akseptert budet

The Telegraph melder at Chelsea har godkjent Uniteds bud, og at medisinsk sjekk er booket.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds interesse i Juan Mata ble kjent tirsdag.

Og nå virker det mer og mer sannsynlig at Chelseas midtbanespiller tar turen til Manchester.

Juan Mata trente ikke med Chelsea onsdag morgen. Senere på dagen ble det meldt at hans representanter var på vei fra Spania til England, og at han selv hadde fortalt venner og familie at han kom til å gå til United.

Så kom meldingene fra SkySports om at et bud var lagt inn, på rundt 40 millioner pund. Siste nytt er nå at CHELSEA HAR GODTATT ET BUD PÅ 37 MILLIONER PUND. Det er The Telegraph som melder dette.

 

 Sak fra onsdag formiddag:

The Guardian skriver onsdag formiddag også at klubbene er enige i innholdet i en avtale som sender Mata til United for 40 millioner pund. Det fordrer imidlertid at Mata selv går til Jose Mourinho og forteller at han vil bort.

juanmata

The Guardian skriver at klubbene har kommet langt i forhandlingene, og at avtalen er så godt som gjort. Jose Mourinho skal også ha godkjent salget av Mata, skriver The Times, og i motsetning til tidligere er det portugiseren som har det avgjørende ordet. Derfor er det så viktig at Mata selv varsler ham om han vil bytte klubb.

Daily Mail mener avtalen kan være på plass tidsnok til at Mata debuterer for United mot Ole Gunnar Solskjærs Cardiff neste tirsdag. The Independent tror også Chelsea selger Mata til United.

Paris St. Germain og Atletico Madrid skal også være interessert i den spanske midtbanespilleren, og ifølge The Telegraph har Atletico Madrid bedt United trekke sin interesse. Til gjengjeld vil David Moyes da få førsterett på et kjøp av spiss Diego Costa og back Filipe Luiz til sommeren.

United ser imidlertid ut til å gå for Mata allerede nå, og vil selv teste Atletico med et bud på Filipe Luiz, tror The Telegraph.

Juan Matas far, som også jobber som hans agent, hadde egentlig håpet å få til en avtale med Barcelona til sommeren, men Uniteds interesse har endret hele situasjonen.

Masse rykter

Daily Mirror drar det hele enda lenger. De mener at Mata-kjøpet bare kan være det første av mange United-kjøp, og at spillere som Newcastles Yohan Cabaye, Bayern Münchens Dante og Borussia Mönchengladbachs Patrick Herrmann kan følge etter, men dette siste hører mer hjemme i ryktespalten og det er noe united.no heller følger videre der.

Her kan du lese onsdagens rykter.

Powered by Labrador CMS