– Han gjør akkurat hva du vil

OPPDATERT: Giggs er også i køen av fotballpersonligheter som roser Fellaini for tiden.

Publisert Sist oppdatert

To mål var fasiten for Marouane Fellaini i lørdagens kamp mot Crystal Palace, og han har høstet mye ros for innsatsen sin i det siste.

Hans tidligere trener og lagkamerat, Ryan Giggs, roser nå også belgieren i sin spalte for Sky Sports.

– Marouane Fellaini har virkelig bevist hvor viktig han er, etter å ha steppet inn for Paul Pogba. Han har scoret viktige mål, som han gjorde for Everton, og jeg gleder meg veldig på hans vegne etter at han har fått mye kritikk i løpet av de siste åra, skriver waliseren.

LES OGSÅ: Bli med på middag med Giggs og Butt

ROSER FELLAINI: Ryan Giggs.

– Jeg har jobbet med ham, og han er en herlig gutt å trene, for han gjør akkurat hva du vil. Han har ikke latt fansen[s tidvise mangel på støtte] plage ham fordi han alltid har hatt støtten til spillerne og trenerne.

– Han er effektiv, kjenner sine styrker og begrensninger, og han er en spiller som José har vist stor tro på, og han har betalt tilbake for det med noen viktige mål.

– Får ikke den kreditten han fortjener

– Hvis du ser på hvordan han jobber hver dag på treningsøktene, så er jeg ikke overrasket over kampene han har spilt – at han spilte godt og scoret mål, siteres Nemanja Matic på av ESPN.

– Han får ikke den kreditten han fortjener. Jeg vet ikke hvorfor. Men jeg liker virkelig å spille med ham, og jeg er sikker på at vi vil fortsette som dette.

– Det er godt å ha ham på laget fordi han kan forsvare, på langballer er han god, og han er alltid farlig i angrep. Jeg er sikker på at han vil vise frem alle sine kvaliteter denne sesongen.

KLEM: Nemanja Matic setter stor pris på Marouane Fellaini.

– Grusom å spille mot

Også en gammel rival, Steven Gerrard, gjør det klart at belgieren definitivt ikke er enkel å spille mot.

– Han er grusom [å spille mot]. Han er en håndfull, selv da han var i Everton, og litt mer offensiv. Han pleide å trekke ned, flikke videre, holde på ballen, forteller Gerrard til BT Sport, gjengitt av Football365.

– Nøkkelen her er at manageren elsker ham. Han går hele tiden ut og roser ham. Jeg synes han har vært ganske lur som beholdt ham som en plan B, for noen ganger kan du prøve med all klasse og finspill, men noen ganger må du spille stygt, du må spille direkte, du trenger en plan B.

– Han er helt klart Uniteds plan B, og han er veldig effektiv.

PERLEVENNER PÅ BANEN: Marouane Fellaini og Steven Gerrard.

Populær i garderoben

Matic er ikke alene i United-garderoben om å rose Fellaini. Juan Mata sa følgende etter lørdagens kamp:

– Fellaini gir oss mye. Spesielt i slike kamper, hvor han kommer seg inn i boksen – og i dag fikk han nok et mål. Vi er glade på hans vegne, han er veldig godt likt i garderoben. Alle elsker ham.

 

Powered by Labrador CMS