King scoret i reservenes storseier

MANCHESTER SENIOR CUP: United-reservene knuste Bury i torsdagens kamp. United.no fulgte kampen live.

Warren Joyce sine gutter fikk en marerittstart på kampen, men rødtrøyene beholdt roen, spilte en god kamp og snudde til 4-1-seier foran 283 tilskuere på Moss Lane.

Og det kunne fort ha blitt mer. Mye mer. United sløste nemlig fryktelig med sjansene, inkludert et straffespark fra kaptein Petrucci, og vertene måtte dermed gå til pause på stillingen 1-1 etter Joshua Kings nettkjenning i det 40. minutt.

Manchester United fortsatte å angripe etter sidebyttet, og den offensive tilnærmingen ga etterhvert resultater. Scoringer fra Jesse Lingard, Marnick Vermijl og Kiko Macheda i henholdsvis 50., 60., og 70. spilleminutt gjorde at de siste 45 minuttene var enveiskjøring.

Vertene fortsatte å kjøre på til kampens siste spark på ballen, men det ble ikke flere scoringer. Likevel var den offensive mentaliteten, og viljen til å fortsette å angripe selv om kampen var vunnet også positive ting å ta med seg videre. Dermed fikk United, som er tittelforsvarere, en god start på Manchester Senior Cup.

Manchester United: Sam Johnstone – Marnick Vermijl (Thorpe 79), Scott Wootton, Michael Keane, Tyler Blackett – Robbie Brady, Ryan Tunnicliffe, Davide Petrucci, Jesse Lingard – Joshua King (James 90), Federico Macheda.

______________________________________________________________________

Manchester United-reservene – Bury 4-1

1. Kampen sparkes i gang.

2. Davide Petrucci prikker gjennom til Joshua King, men pasningen blir akkurat for lang. Lovende United-start på kampen.

3. 0-1 – Bury får en drømmestart på kampen! Manchester United tar et kort utspark og skal spille seg ut, men Michael Keanes upresise pasning blir snappet opp. Burys angriper scorer sikkert alene med Sam Johnstone.

4. Davide Petrucci smeller til fra distanse, men skuddet går i Bury-blokka og til corner.

7. Joshua King kommer til innlegg, men Bury-forsvaret får den ut til en corner.

8. Bury-forsvaret får stanget Lingards corner ut, men Tunnicliffe fanger andreballen. Midtbanemannen lader skuddfoten, men med tung ryggsekk sender han den ballen langt over mål.

11. Robbie Brady dribler seg fri langs høyrekanten og kommer til innlegg. Bury får ballen unna, men ikke lenger enn til Petrucci. Han forsøker å bredside ballen i det lengste hjørnet, men det gode forsøket treffer forsvarsblokka og går til nok et hjørnespark.

12. Fartsfylt og morsom åpning på kampen.

14. Robbie Brady har åpnet svært bra ute på høyrekanten, og denne gang drar iren seg ned til dødlinjen og legger ut til Petrucci. Italieneren banker ballen inn i mål, men linjemannen mener ballen var over dødlinjen før Brady slo innlegget. Tvilsom avgjørelse og fortsatt 1-0-ledelse til gjestene.

18. Joshua King legges i bakken og vil ha straffe, men dommeren peker mot cornerflagget. King bare rister på hodet, og reprisene viser tydelig at nordmannen hadde en god søknad.

22. Et mislykket Bury-innlegg gjør det skummelt for Sam Johnstone, men sisteskansen kan puste lettet ut når han ser at ballen forsvinner over mål.

23. Kiko Macheda dribler av tre mann og legges i bakken. Straffespark!

24. Hva er det med Manchester United og straffespark? Davide Petrucci bredsider ballen til høyre, men Burys sisteskanse har få problemer med å slå den ut til en corner.

27. United får en trippelsjanse! Lingard triller gjennom til Tunnicliffe, men keeper kommer ut og gjør seg stor. Returen havner hos Lingard, men skuddet smeller i blokka. Retur nummer to lander hos Brady, men kantspillerens skudd går langt over. United nærmer seg!

28. Burys keeper er på bærtur, men Tunnicliffes avslutning fra skrått hold blir blokkert.

30. Ny United-mulighet når Petrucci hælflikker tilbake til Macheda. United-spissen treffer godt, men den skrudde avslutningen sniker seg over.

31. Bury kommer på en sjelden visitt, men Sam Johnstone redder komfortabelt.

34. Nok en stor sjanse til United, men ballen vil altså ikke inn! Robbie Brady spiller vegg med Macheda og kommer alene med keeper. Iren forsøker å banke ballen nede til høyre for keeper, men avslutningen går rett til side for mål.

37. Kampen har roet seg betraktelig de siste minuttene.

38. Plutselig er det gjestene som får en mulighet, men Sam Johnstone er med på notene.

40. 1-1 – Joshua King utlikner! Ryan Tunnicliffe finner King med en glimrende pasning, og nordmannen setter ballen i nota fra kloss hold. Fortjent utlikning!

42. For et raid av Joshua King! Nordmannen løper fra egen sekstenmeter og kommer alene med keeper. Han sentrer til Davide Petrucci, men midtbanemannen snubler i det han skal sette ballen i mål. Skuddet fra liggende posisjon går til slutt i blokka, og Bury får klarert. Fantastisk forarbeid av King!

45. Pause. Manchester United-reservene fikk en marerittstart på kampen, men Warren Joyce sine elever har levert en glimrende førsteomgang. De har skapt sjanse på sjanse, og det er helt utrolig at rødtrøyene ikke går til pause med ledelse.

46. United sparker i gang denne andreomgangen.

47. Rødtrøyene med fine, offensive kombinasjoner også i innledningen på denne omgangen.

48. United får et hjørnespark, men Burys sisteskanse kommer ut og fanger Bradys innsvinger.

51. 2-1 – Jesse Lingard sender United i ledelsen! Lingard mottar ballen fra Tunnicliffe og er iskald alene med keeper. United har snudd det!

53. Joshua King dribler seg løs og kommer alene med keeper, men nordmannen skyter via føttene på burvokteren og i tverliggeren. King fortviler…

55. United nærmer seg kveldens tredje scoring. Først setter Lingard ballen utenfor fra god posisjon, deretter smeller Macheda til med venstrefoten fra 16 meter. Men også den avslutningen går til side for mål.

60. 3-1 – Marnick Vermijl øker til 3-1! Backen jakter det som ser ut som en håpløs ball, men han nekter Bury-forsvareren å skjerme ballen ut. Deretter vinner han også andreballen og setter ballen mellom beina på keeper. Der får Vermijl lønn for strevet!

62. Petrucci skyter fra 20 meter, men Bury-keeperen er raskt nede og redder.

65. King spiller ut til Brady, som forsøker seg med en frekk markkryper. Keeper er satt ut av spill, men avslutningen går rett på utsiden av stolpen.

67. United kontrer, og King får en gyllen mulighet. Nordmannen treffer ikke rent og skyter utenfor fra god posisjon.

69. King får nok en god mulighet, men denne gangen får keeper slått avslutningen fra skrått hold til corner.

70. 4-1 – Macheda øker ledelsen ytterligere. Italieneren mottar ballen inne i feltet, drar av en mann og avslutter iskaldt. Lekkert!

74. Manchester United fortsetter å herje med gjestene. Spørsmål om tid før vi får flere scoringer her!

79. Tom Thorpe kommer inn for Marnick Vermijl.

80. Ti minutter igjen. Manchester United har full kontroll.

90. Kampen er slutt – Manchester United vinner 4-1.