– Min vanskeligste avgjørelse

Men Josh Harrop utelukker ikke en United-retur i fremtiden.

Publisert Sist oppdatert

Unggutten fikk sin United-debut mot Crystal Palace i mai, og takket for tilliten med en utsøkt scoring.

Det kunne blitt starten på en stor United-karriere for 21-åringen, men kun 33 dager senere hadde han takket nei til en ny avtale og heller signert for Preston North End. Spilletid kommer selvsagt i første rekke, men Harrop innrømmer at det var en fryktelig vanskelig avgjørelse.

– Det er den vanskeligste avgjørelsen jeg noensinne har tatt. Jeg er en United-fan og har støttet klubben siden jeg var født. Det var rett og slett vanskelig å forlate klubben, sier han i et intervju med Manchester Evening News. 

LES OGSÅ: På vei til Leeds

Må ta mulighetene man får

Dermed blir det Championship-fotball på 21-åringen den kommende sesongen.

– United sa det trolig ikke var noen mulighet for å få så mye spilletid som jeg ønsket, så dermed bestemte jeg meg for å dra et annet sted og vise meg frem.

Men selv om Harrop valgte å prøve lykken andre steder, er han sikker på at andre unggutter kan gå fra akademi til fast førstelagsspill i United.

– Selvfølgelig er det mulig. Vi har sett hva Marcus Rashford har klart. Det handler om å ta de mulighetene man får og vise seg frem. Jeg ønsker alle de andre ungguttene lykke til. 

Saken fortsetter under videoklippet. 

Utelukker ikke retur

Harrop har slitt med en liten skade den siste måneden, og er ikke på banen mot Sheffield Wednesday lørdag ettermiddag. En klubb der han kjenner flere spillere fra tiden i United.

– Ben Pearson, Marny (Marnick Vermijl) og Grimmy (Liam Grimshaw) har hjulpet meg å finne meg til rette her.

– Kommer du noen gang tilbake?

– For tiden er jeg fokusert på å imponere her, men jeg har tenkt tanken på å dra tilbake. Jeg vet ikke helt hva jeg ville gjort hvis jeg fikk sjansen, sier Harrop.

Vi satser på en litt rimeligere «Pogba-retur» !

UNGGUTTER: Spillere med fortid fra United-akademiet etter Palace-kampen.
Powered by Labrador CMS