Harrop viderefører trist trend

Vennligst ikke vis denne listen til Marcus Rashford…

Publisert Sist oppdatert

33 dager etter at Josh Harrop scoret i sin debut for Manchester United i sesongavslutningen på Old Trafford, pakket 21-åringen ut av garderobeskapet på Carrington og takket for seg.

Ifølge rapportene skal Harrop ha hatt muligheten til å fortsette karrieren i United, men valgte spilletid i Preston fremfor en usikker fremtid i Manchester.

Scoringen mot Crystal Palace sendte Harrop inn på listen over akademispillere som har scoret i sin United-debut siden Premier League ble opprettet. Med overgangen til Preston føyer han seg også inn i rekken av spillerne på den samme listen som ikke har etablert seg på Old Trafford.

Likevel er det ingen som har forsvunnet så raskt etter sitt debutmålet som Harrop.

Keith Gillespie (7+7 kamper) scoret 5. januar 1993 og forsvant til Newcastle to år senere.

Kieran Lee (1+2) debuterte med scoring mot Crewe Alexander 25. oktober 2006 og ble klar for Oldham sommeren 2008.

Federico Macheda (15+21) skjøt seg inn i historiebøkene med sitt ikoniske mål mot Aston Villa 5. april 2009 og ble hentet til Cardiff av Ole Gunnar Solskjær fem år senere, etter ikke mindre enn fem mer eller mindre mislykkede utlån.

James Wilson (6+14) er fortsatt United-spiller, men har ikke vært i aksjon for klubben siden 0-3-tapet for Arsenal høsten 2015.

Josh Harrop blir stående igjen med sin eventyrdag mot Crystal Palace som sin eneste seniorkamp for United.

Da står vi igjen med solskinnshistoriene Paul Scholes (577+141) og Marcus Rashford (48+23), som forhåpentligvis har en rekke United-kamper foran seg.

Powered by Labrador CMS