– Om du ønsker å vinne mot et stort lag, så kan du ikke gjøre feil

Mourinho har snakket med MUTV.

Publisert Sist oppdatert

I tillegg til fredagens svært korte pressekonferanse, så ga José Mourinho også et intervju til MUTV i forkant av mandagens kamp mot Tottenham.

Hvordan har spillerne reagert på sist helgs tap mot Brighton?
– Jeg tror ikke noen er fornøyde, naturligvis. Jeg har nok erfaring til å vite at i fotballen kan du ikke se tilbake på gode eller dårlige resultater; du må se se mot den neste [kampen]. Det er livet vårt. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet vi har gjort denne uka, og med spillernes engasjement, og jeg ser frem til kampen.

Er det frustrerende at dere må vente til mandagskvelden med å spille?
– Du kan se på det fra to forskjellige sider. På den ene siden vil jeg si ja, på den andre siden vil jeg si at vi trenger tid til å jobbe og å få litt tid til å få spillere tilbake fra skade. Så det var ikke dumt for oss [at det er mandagskamp nå].

Forventer du en tett kamp mot Tottenham?
– Om en ser på kampene mot Leicester og Brighton – mot Leicester gjorde vi ikke feil, og vi spilte godt og vi vant. Mot Brighton gjorde vi feil, og måtte betale for de feilene, og vi tapte. Jeg tror at når du ser på fotball på en pragmatisk måte, så får du vanligvis det du fortjener, så om du ønsker å vinne mot et stort lag, så kan du ikke gjøre feil.

Ville det vært en stor opptur å gi til fansen vår, til et fullstappet Old Trafford under flomlysene?
Det var det vi prøvde å gjøre sist sesong, og i store kamper sist sesong fikk vi mange gode resultater – som alt i alt er poeng, som alle andre poeng, men for supporterne er det vanligvis en litt annerledes følelse.

Har du blitt overrasket over nivået av kritikk etter bare ett tap?
Jeg vet ikke, for jeg har ikke lest det.

Gleder du deg til mandagens kamp?
Selvsagt. Jeg elsker å spille fotball, og elsker å stå på sidelinjen. Jeg ser alltid frem til kampene våre – spesielt etter et negativt resultat er det du ønsker å spille igjen.

 

Powered by Labrador CMS