Drømmejobben?

Økende tillit til Mourinho

Men United-manageren er fortsatt ikke helt på høyde med det Louis van Gaal var på sitt beste.

Publisert Sist oppdatert

Hva er United-tinget?

United-fans som har sagt ja til å svare på spørsmål med kort tidsfrist via mail. Denne gangen fikk de utvalgte spørsmålene torsdag ettermiddag, og undersøkelsen ble avsluttet fredag klokka 12. Det var cirka 850 personer som svarte på de ulike spørsmålene.

5,38, er tallet.

Det er et flott tall på en skala fra 1 til 6, og viser hvor stor tillit medlemmene av United-tinget til Supporterklubben har til José Mourinho.

Det er også en klar økning fra 5,08, som Mourinho scoret like etter at han ble ansatt.

Etter en sommer med et godt overgangsvindu, seier i Community Shield og seier i alle tre ligakamper er økningen heller ikke overraskende. Det er likevel kanskje en viktig påminnelse at Louis van Gaal scoret så vidt bedre etter sin første sommer med United, og alle vet nå hvordan det endte. Det sier sitt om at selv om det ser ganske så bra ut nå, så er det fortsatt svært tidlig og det er ingen garanti for noe.

Utviklingen i tilliten til Uniteds managere:

utdtillit

Forbedring

I juni var det cirka seks prosent av de svarte som ga Mourinho terningkast 1, 2 eller 3 på tillit. Nå har det tallet falt til cirka 1,5 prosent.

I juni var det også cirka 80 prosent som ga manageren 5 eller 6 i terningkast. Det har nå økt til hele 92 prosent, og sier mye om hvordan Mourinho har klart å snu det meste i løpet av kort tid.

moutill

 

Powered by Labrador CMS