Mer usikre på Mourinho

UNITED-TINGET: Men flesteparten tror fortsatt på topp-4 for United.

Publisert Sist oppdatert

Hva er United-tinget?

United-fans som har sagt ja til å svare på spørsmål med kort tidsfrist via mail. Totalt har cirka 1.500 meldt seg på, og omtrent tusen av dem svarte på denne undersøkelsen.

Da Jose Mourinho ble ansatt scoret han 5,08 på en skala fra 1 til 6 da vi spurte medlemmene av United-tinget om tilliten til Uniteds nye manager.

I september hadde det tallet økt til 5,38.

Nå, etter varierende resultater, har tilliten til United-manageren sunket til 4,61. Det er bunnrekord så langt for 53-åringen, men vitner samtidig om at flertallet fortsatt har ganske god tro på at han er rett mann for United.

Tillit til manageren siden mars 2014:

nov1

I september var det bare 1,5 prosent av de spurte som ga Mourinho 1, 2 eller 3 i terningkast, men nå har hele 13 prosent valgt 1, 2 eller 3 som svar på sin tillit til manageren.

Samtidig var det hele 92 prosent av de som svarte som ga ham 5 eller 6 i september. Nå er det bare 60 prosent som gjør det samme.

Flere som er blitt usikre, altså.

Men det er fortsatt mer enn fire av fem som gir portugiseren 4, 5 eller 6. Han står altså fortsatt ganske fjellstøtt blant fansen.

Fordeling av terningkast i tillit til Mourinho i november:

jmnov

Om sesongstarten

I avisene virker det hele tiden som om United nå er i krise eller i alle fall ikke mer enn en kamp unna virkelig krise.

Da er det interessant å se hva dere som er ihuga United-fans faktisk mener.

Det er nemlig bare fire prosent som mener at ligastarten har vært elendig. To av tre mener riktignok at det har vært for dårlig, men én av tre er faktisk middels fornøyd.

Det sier kanskje noe om at den krise-stemningen som noen fans og aviser forsøker å piske opp, ikke har festet seg hos flertallet. Det er vel et utsagn som heter «Majoriteten er ofte taus»….

Sesongstarten til nå:

sesongstart

Få forventer gull

Usikkerheten rundt Mourinho, kanskje koblet med en tvil rundt spillerne, gir seg også utslag i forventningene til sesongen.

I september mente 86 prosent at denne Premier League-sesongen handlet om gullkamp. Nå har 50 prosent av de spurte nedjustert til at topp-4 vil være en bra start.

Hva er forventningene dine nå?

forventning

Men tror fortsatt på topp-4

Men hvordan tror folk at dette til slutt ender?

I september var det ingen – null – som ikke trodde på en topp 4-plassering til slutt. Nå tror én av fem at United havner utenfor topp-4.

Mens over 86 prosent altså trodde på gull eller sølv i september, har over 70 prosent av disse nå valgt andre alternativ.

Det er nå et mindretall som tror United tar noen av de tre første plassene i Premier League denne sesongen.

Samtidig, statistikk kan brukes på mange måter. Tallene viser nemlig også at hele 80 prosent fortsatt tror at vi tar en av de fire øverste plassene i Premier League.

Hvordan TROR du det ender?

trordudetgår
Powered by Labrador CMS