Mourinho: – Ikke bare Neymar

Neymars skuespilleri høster, med rette, mye kritikk, men José Mourinho påpeker at brassen langt fra er VMs eneste drama-queen.

Publisert Sist oppdatert

I likhet med mange andre mener United-manageren at VM-spillerne bør kutte ut skuespillerfaktene. Men han synes at det blir urettferdig å konsentrere kritikken mot Neymar.

– Folk fokuserer på Neymar, men om det bare var han ville jeg vært veldig fornøyd, sier portugiseren til RT [via ESPN].

– Men det er ikke bare Neymar, alle VM-lagene driver med likedan.

– Det er massevis av spillere som kaster seg ned og later som, og dermed mange som legger press på dommerne. Dette fører til at spillet mister kvalitet, og for meg er det negativt.

JOSE MOURINHO stiller seg kritisk til VM-spillernes holdninger.

– Spillerne må vise mer ansvar

– Det gjelder heller ikke bare England mot Colombia, det skjer i nesten hver eneste kamp, noe som gjør dommernes jobb enda vanskeligere. Ja, selv til tross for VAR skaper spillerne problemer.

– Jeg ble derfor overrasket over å se en midtstopper som Harry Maguire, normalt sett en veldig ærlig type, kaste seg i motstanderfeltet for deretter å be dommeren om å sjekke VAR.

– Isteden bør spillerne vise ansvarlighet når de spiller VM-fotball foran milliarder av tilskuere, sier Mourinho, som ellers tror at England har skaffet seg en alle tiders sjanse til endelig å kvitte seg med spøkelset fra 1966:

– Ja, jeg vil si at England har en gylden sjanse til å nå VM-finalen.

Powered by Labrador CMS