DRØMMEN: Pep Guardiola er mannen som burde overta United, mener forfatteren av leserbrevet.

– Guardiola er favoritten

UNITED-TINGET: Og Jose Mourinho er ikke blant de tre beste.

Publisert Sist oppdatert

Tre av fire ville sparket Louis van Gaal allerede, var svaret da Supporterklubben spurte medlemmene av United-tinget om hva de mener om managersituasjonen.

Flertallet tror heller ikke at United ender i topp-4 denne sesongen.

Les saken her.

Samtidig spurte vi også om hvem folk ville valgt om de kunne velge fritt blant verdens managere. Det ga noen interessante svar.

Spanske Pep Guardiola er den klare favoritten med nesten halvparten av stemmene. Ingen andre er i nærheten, og da er det synd for det store flertallet at de fleste rapporter tyder på at han drar til Manchester City.

rg
Ryan Giggs – andrevalg hos United-tinget.

Bak ham er det jevnere, men United-legende Ryan Giggs fikk nesten 16 prosent av stemmene som andrefavoritt. Jose Mourinho, som har vært het i media, er ikke blant de tre beste, men må finne seg i  å også ende bak Tottenhams suksessmanager, Mauricio Pochettino.

Mourinho fikk 9,09 prosent av stemmene.

I kategorien «En annen» var det Carlo Ancelotti, Antonio Conte, Laurent Blanc og Mark Hughes som ble nevnt hyppigst – sammen med Sir Alex Ferguson. Ancelotti er allerede klar for Bayern München, Blanc er nå i PSG, Conte leder Italias landslag og Hughes har fått Stoke til å bli et spillende lag de siste årene. Blanc og Hughes har også fortid som spiller i United.

United-tinget: Ønsker om ny manager, per 29. januar.

managerting

Powered by Labrador CMS