KRITIKK: Luke Shaw innrømmer at de siste dagene har vært tøffe etter kritikken fra José Mourinho.

Mørke skyer over Shaw

OPPDATERT José Mourinho setter spørsmålstegn bak 21-åringens motivasjon.

Publisert Sist oppdatert

Shaw har bare startet syv av Uniteds 28 ligakamper denne sesongen, og var ikke en gang å finne på benken da skade- og karantenerammede rødtrøyer lørdag ettermiddag tok imot West Bromwich. Det kan neppe tolkes annerledes enn at noe er alvorlig galt i hans forhold til mannen som bestemmer, José Mourinho. 

United-manageren var da også usedvanlig klar da han etter det skuffende 0-0-oppgjøret mot Tony Pulis’ mannskap fikk direkte spørsmål om årsaken til hans åpenbart manglende tillit til den tidligere Southampton-backen.

– Han ligger langt bak

– Måten han trener på, måten han engasjerer seg, hans fokus og ambisjoner, sa en tydelig misfornøyd Mourinho, og la til at Shaw i så henseende ikke en gang kan sammenlignes med konkurrenter som Ashley Young, Matteo Darmian og Daley Blind.

Det store spørsmålet nå er om Luke Shaw i det hele tatt har noen fremtid under José Mourinho.

– Kanskje dette var det han trengte

– Han er nødt til å se seg selv i øynene. Han burde nå vært førstevalg på det engelske landslaget og det samme burde han ha vært i United. Isteden er han et fjerde- eller femtevalg, og det er skuffende, sier Neville, som likevel holder døren åpen for at det kan finnes en vei tilbake:

– Av og til må det en oppstrammer til, og dette kan ha vært akkurat det han trengte, sier han, ifølge BBC.

Powered by Labrador CMS