Ryktesaker, uke 44

Rolig ryktesøndag.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 5. november:

08.44: Ifølge Sunday Mirror mener José Mourinho at han fortjener høyere lønn.

Jorge Mendes skal ha nyttårssamtaler med Ed Woodward planlagt, og der kommer det ifølge avisen til å bli argumentert med den positive effekten Mourinho har hatt på Uniteds inntektsnivå.

Lørdag 4. november:

10.36: En skal være forsiktig med å bruke odds for mye for å finne ut hva som foregår i fotballverdenen, men vi nevner i forbifarten at John O’Shea i skrivende stund topper flere bookmakeres liste over potensielle nye Sunderland-managere.

Simon Grayson fikk tidligere i uka sparken som sjef for de svarte kattene, og nå er det altså O’Shea som har aller lavest odds som hans etterfølger. Klubben ligger på nedrykksplass på nivå to etter fjorårssesongens nedrykk fra Premier League.

Det har i utgangspunktet vært ventet at Sunderland-styret vil gå for noen med mer erfaring.

09.49: Vi nevnte torsdag The Sun-ryktet om Luke Shaw tilbake til Southampton. Vi ser at Daily Mirror skriver om mye av det samme. Southampton vurderer å selge Ryan Bertrand til Manchester City, og da vil Southampton være en mulighet for Shaw til å spille seg inn i VM-troppen.

Shaw skal ifølge avisen neppe være interessert i å fornye United-kontrakten på grunn av den manglende Mourinho-tilliten, og vil også gjerne flytte sørover i England igjen.

Saken er ikke skrevet av en av de journalistene som vanligvis er tettest på United.

09.35: Rolig ryktedag hittil, så vi tar med denne: Ingen stor sak, siden ryktene om Cesc Fabregas ikke har vært  sterke, men spanjolen har i alle fall sagt i et intervju med Evening Standard at han ønsker å fornye kontrakten i Chelsea.

Fredag 3. november:

08.00: United skal ha et så stort ønske om å få Marouane Fellaini til å skrive under på en ny kontrakt at de går bort fra «over 30»-regelen, som tidligere har sørget for at spillere over 30 år kun får ettårskontrakt. Det skriver The Sun.  Belgieren fyller 30 år 22. november, og United skal være villig til å gi ham en toårskontrakt – med opsjon om et tredje år – og fortsatt ukelønn på 130.000 pund. Fellainis nåværende kontrakt går altså ut til sommeren.

Les også: Slik er A-lagsspillerens kontrakter

Torsdag 2. november:

20.30: Jose Mourinho skal være villig til å låne ut Luke Shaw til Southampton i januar, skriver The Sun. Avisa bruker en kilde i saken som fastslår at Shaw er ferdig under Mourinho, men at United gjerne låner ham ut først for så å selge ham til sommeren.

13.21: Benfica-keeper Mile Svilar er en unggutt vi har stiftet bekjentskap med i det siste, og i portugisisk presse spekuleres det i United-interesse for spilleren. Sport Witness har sett nærmere på spekulasjonene, og spør om ikke dette bare handler om Svilar-ros fra Mourinho og Sir Bobby Charlton heller enn overgangsinteresse.

09.51: Vi tar med oss at det har vært rykter om at Marouane Fellaini har vært i Istanbul, og det ble til og med lagt ut bilder og videoer som skulle bevise dette, men det hjelper lite når det var tvillingbror Mansour (som er veldig lik) som var der.

Om noen har sett de bildene, er det altså ingen grunn til å bekymre seg for mye om en frykter at belgieren skal forlate United.

Marouane Fellaini har vært koblet til Tyrkia en stund, og er på utgående kontrakt, men sannsynligvis skal en ikke legge for mye i at broren er på en ferietur til Tyrkia.

07.57: Daily Mirror nevner rapporter om at United leder an i racet om Celtics Kieran Tierney og Moussa Dembélé, som vi tirsdag omtalte speidingen på i denne spalta, men avisa presiserer ikke hvem som skriver at United leder an i den jakta. Begrunnelsen for Uniteds lederposisjon i jakten skal være at United lenge har fulgt duoen.

Det er ikke alle som er enige i at United leder an. Ifølge Mark Ogden i ESPN er det Tottenham som ligger best an i kampen om Kieran Tierney. De følger 20-åringen tettere og tettere, og med Uniteds interesse for Danny Rose har Pochettino siktet seg ut Tierney som sitt førstevalg som erstatter.

Tierney, som tirsdag imponerte mot Arjen Robben og Bayern München, signerte nylig en seksårskontrakt med Celtic.

Onsdag 1.november:

22.30: José Mourinho vil hente Andreas Pereira tilbake til Old Trafford i januar. Det skriver den spanske avisen Plaza Deportivo. Pereira har gjort sine saker meget bra på lån til Valencia og med store skadeproblemer på midtbanen, skal United-manageren allerede ha vært i kontakt med Pereiras representanter og ytret ønske om å hente ham hjem.

21.00: Det er en meget rolig dag på ryktefronten, men vi kan ta med en sak fra ESPN som skriver at Michael Carrick er fast bestemt på å bli i United til tross for interesse fra blant andre Leicester, West Bromwich og Aston Villa. 

Carrick signerte en ny ettårskontrakt med United sist sommer, men har fått det meste av denne sesontgen spolert med skader og sykdom.

Tirsdag 31. oktober:

16.30: David Moyes forsøkte å hente Cesc Fabregas til Manchester United i sin tid, men overgangen ble aldri en realitet. Nå skal interessen igjen være vekket, men Chelsea ønsker ikke å slippe midtbanespilleren sin til Manchester United. Dette skriver The Times.

Mourinho skal se Fabregas som et alternativ til Mesut Özil neste sommer, men London-klubben ønsker neppe å se nok en profilert midtbanespiller forsvinne til Manchester United.

11.45: Skotske Daily Record skriver at Manchester United er en av 17 klubber som i kveld har speidere representert på Celtic Park når «the Hoops» tar imot Bayern München til gruppespill i Champions League.
Formålet skal være å sjekke ut Celtics 20 år gamle venstreback Kieran Tierney og klubbens 21 år gamle franske spiss Moussa Dembele.
Til sammen skal de to være verdsatt til over £50 millioner.

Powered by Labrador CMS