– Vi opptrådte som barn i egen boks

José Mourinho var mektig irritert etter at United rotet bort to poeng på King Power Stadium.

Publisert Sist oppdatert

United kom under mot Leicester, men var det klart beste laget og snudde kampen til 2-1 – takket være Juan Mata.

Både før og etter målet hadde de røde djevlene flere enorme muligheter, men sløste uvanlig mye foran Kasper Schmeichels bur.

Da går det som det ofte gjør, til tross for at Leicester var nede i 10 mann. På overtid av overtid scoret Harry Maguire, og det ble poengdeling på King Power Stadium.

LES OGSÅ: Vår spillerbørs – ikke alle bør få nisse-besøk (+)

Irritert over sløseriet

Etter oppgjøret snakket en skuffet José Mourinho med pressen.

– Vi vant ikke siden vi bommet på noen helt utrolige sjanser. Sjansense var så store at det var som en spøk, sier portugiseren til Sky Sports.

– Det hopet seg opp med defensive feil i en kamp som burde vært enkel å vinne. Jeg sa det til spillerne i pausen, på 1-1, at dette var en enkel kamp. Men realiteten er at det ender 2-2. Noen ganger gjør man feil og blir ikke straffet av det.

– Hvordan føler du deg etter en tøff uke som denne (røk også ut av ligacupen, journ.anm.)?

– Jeg føler meg bra. En ting er å være sint som en manager og en en annen ting er å føle seg bra som en person. 

– Vi ble straffet av feilene våre i kveld. Det skulle vært en enkel kamp å vinne, og vi gjorde alt for å vinne kampen, men misbrukte enorme muligheter. Vi mistet ballen på barnslige måter, og opptrådte som barn i boksen vår. Derfor ble vi straffet og mistet to poeng, sier Mourinho. 

(Saken fortsetter under bildet)

CLOSE, BUT NO CIGAR: Anthony Martial brant en enorm mulighet mot Leicester. Det var han ikke alene om.

– Et hav av muligheter

United-sjefen snakket også med BBC etter oppgjøret.

– Det som var ekstraordinært var det som skulle ha skjedd etter at vi scoret det andre målet. Vi hadde et hav av muligheter uten at vi klarte å score flere mål. Og så hadde vi muligheten til å holde på ballen ved flere anledninger, men rotet den bort.

– Og til slutt ble laget som skulle ha vunnet enkelt straffet. Det er en kamp vi burde vunnet 4,5 eller 6-1. Men vi misbrukte som sagt ikke bare sjanser, å slutten hadde vi spillere som ikke klarte å analysere kampen, slik at de kunne se at Chris Smalling hadde problemer, sier Mourinho.

Se hva ansvarlig redaktør sa etter uavgjortresultatet: 

Powered by Labrador CMS