– Slet med å røre på seg

Jonny Evans trives i Australia, og forteller om en knallhard sesongoppkjøring.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United ankom søndag Sydney. Uken i Sydney er den lengste perioden uten reising på turneen, og dagene skal brukes godt frem til kampen mot A-League All Stars på lørdag. Jonny Evans er i Australia for første gang, og liker det han ser.

– Det har vært fint, sier han til ManUtd.com. – Vi hadde litt fri i går kveld og gikk ut og spiste. Hotellet er også veldig fint, så vi trives godt. Sydney er imponerende, med mye å se.

United-spillerne, med unntak av de som hadde forlenget ferie på grunn av landslagsoppdrag, møtte opp til trening omlag en uke før avreisen til Bangkok. Skal man tro Evans, ble denne uken benyttet til å få ferien ut av kroppen.

– Det har vært tøft. Den første uken tilbake var ganske hard, og noen av gutta slet med å røre på seg etter de første par dagene, smiler forsvarsspilleren.

– Men det er dette det handler om, vi ønsker å komme i så god form som mulig. På grunn av reisingen kan det være vanskelig å få trent så mye som man ønsker, men vi fikk trent en del før vi dro også. Som sagt så handler det om å komme i så god form som mulig før sesongen starter.

– Godt å være ferdig med Bangkok-kampen

Kampen mot Singha All Star XI i Bangkok forrige lørdag var Uniteds første for sommeren. I kveldende varme og luftfuktighet tapte United 0-1 mot det sammensatte laget fra den thailandske ligaen.

– Man trengte ikke en gang å bevege på seg før man begynte å svette, det var så høy luftfuktighet. Når man er ute på banen er det utrolig varmt. Det er ikke gode forhold for å spille fotball, og jeg tror vi er glade for å være gjennom den kampen.

– Men den var bra for formen, og noen oss fikk også spille 90 minutter – meg selv, Rio, Michael, Ben og Danny. Så det var viktig. Vi kom oss gjennom kampen, og nå kan vi heve oss i tiden som kommer.

Uniteds kamp mot A-League All Stars spilles lørdag 20. juli klokken 11.30 (skandinavisk tid). Kampen vises både på TV2 PL HD1 og TV2 Sumo. Du kan også følge kampen via livetekst her på United.no.

Powered by Labrador CMS