– Ett mål eller to målgivende

Jonathan Parr sier til united.no at han drømmer om å bli favorittklubbens mareritt.

Publisert Sist oppdatert

Formsvake Crystal Palace har hverken vunnet en kamp eller funnet veien til nettmaskene i det som simpelthen har vært en grusom november-måned.

Onsdag kveld får de imidlertid et etterlengtet avbrekk fra den for øyeblikket dystre Championship-hverdagen. Da skal de blårøde nemlig knive med Manchester United om semifinalebillett i Carling Cup.

Jonathan Parr har ingen problemer med å erkjenne at klubben for tiden befinner seg i en bølgedal, men nordmannen strutter samtidig av smittende optimisme før lagene møtes til dyst.

Lysluggen tror nemlig ‘The Eagles’ er mer enn gode nok til å påføre rødtrøyene en skrell.

– Vi har slitt med litt dårlig resultater i det siste, men vi er veldig gode når vi først får det til.

Med avansement i sikte

Samtidig vet den norske A-landslagsspilleren at det aller, aller meste er nødt til å klaffe dersom London-klubben skal ha noen som helst forhåpninger om avansement.

– Vi vet selvsagt at vi må prestere vårt beste om vi skal kunne gå seirende ut av kampen. Men det er klart; selvsagt har vi muligheten, sier Parr til united.no.

(Artikkelen fortsetter under bildet…)

Og den sympatiske Oslo-gutten har tilsynelatende resepten klar for hvordan å sende favorittklubben hodestups ut av turneringen.

– Vi vet at vi møter et antatt bedre lag, men vi skal gjøre alt vi kan for å gi dem kamp. Vi ønsker å sjokkere dem litt, og det hadde det vært utrolig gøy om vi fikk til, sier 23-åringen, og legger til:

– Vi må være hardtarbeidende og forberedte på at det blir en del forsvarsjobbing. Vi må også være konsentrerte og tøffe, men det er også helt vesentlig at vi tør å spille vårt eget spill.

– Det er mange spillere på laget vårt som kan gjøre det lille ekstra, og det vil straffe seg for United dersom de undervurderer oss. Vel, med Ferguson som sjef blir det neppe noen undervurdering fra deres side uansett, men vi er klare over at det blir vanskelig for oss uavhengig av om de mønstrer et mannskap bestående av rutinerte herremenn eller unge talenter, sier han videre.

Får bryne seg mot heltene fra start?

Den forhenværende Lyn- og Aalesund-spilleren har figurert i totalt 18 kamper så langt denne sesongen, men i helgen måtte han avfinne seg med å se hele oppgjøret mot Millwall fra benkplass.

(Artikkelen fortsetter under bildet…)

Parr, som røper at han reagerte med glede da trekningen ble klar, har naturligvis et intenst ønske om å få tillit når klubben han sympatiserer med står på motsatt banehalvdel.

– Riktignok får vi ikke vite laget før samme dagen som kamp, men i det siste har det egentlig vært sånn at jeg spiller annenhver kamp. Så det ser lovende ut! sier en lattermild Parr

Skal score, regissere og imponere

Men, 23-åringen må – som alle andre – smøre seg med tålmodighet før han får svaret på om han skal stå ansikt til ansikt med barndomsheltene eller varme de røde skinnstolene på Old Trafford.

Han er uansett fast bestemt på å gripe sjansen med begge hender dersom han først får den.

– Jeg tror vi vinner 2-1, og jeg kan godt ta en scoring. Hvis jeg spiller back, så får jeg vel heller nøye meg med en assist eller to, sier Parr – på halvt spøk og halvt alvor.

– Det blir selvsagt veldig gøy om jeg får prøve meg mot en så god motstander. Jeg er spent, og gleder meg til å kjenne på nivået, avslutter Parr – som håper å levere såpass at United-spillerne etter kampslutt står i kø for å få fatt i drakten hans.

Powered by Labrador CMS