O’Shea hyller Ferdinand

Fredag er det duket for Rio Ferdinand sin testimonial, og tidligere United-spiller John O’Shea hyller sin gamle lagkamerat.

Publisert Sist oppdatert

Det er 10 år siden Rio Ferdinand kom til Manchester United, noe som vil bli markert på fredag når Sevilla gjester Old Trafford under Rio Ferdinands Testimonial. I forkant av kampen har Ferdinands tidligere lagkamerat, John O’Shea, snakket varmt om hovedpersonen i et intervju med klubbens offisielle hjemmeside, manutd.com.

John O’Shea, som nå spiller for Sunderland, mener at sin tidligere lagkamerat kan rangeres som en av klubbens beste forsvarere gjennom tidene.

– Rio har alltid vært en av Europas beste forsvarere og han kunne spilt for hvilken som helst klubb. Men han er stolt over å ta trofeer sammen med United, og vet det er den beste klubben for han. Det er det respekt av. I tillegg har klubben vist stor tillitt tilbake.

– Fans lurer på om han bør rangeres blant de beste forsvarerne hos United, og jeg må si at han er blant dem. Det er vanskelig å sammenligne ulike generasjoner, selvsagt, men medaljesamlingen hans sier sitt. Han fortjener all skryt, og jeg håper han koser seg på fredag.

Iren mener at Ferdinand har flere gode kvaliteter som en bør merke seg, samt at han har utviklet et godt samarbeid i United-forsvaret sammen med Nemanja Vidic hvor de utfyller hverandre bra. I tillegg mener han at Ferdinand har gode lederegenskaper og fremstår som en god leder når det trengs for resten av laget.

Powered by Labrador CMS