Knuste New Mills

John Cofie scoret hat-trick da United-reservene vant hele 7-0 på Church Lane!

New Mills AFC, som holder til like utenfor Stockport, fikk til en kamp mot Uniteds reservelag ettersom manager Ally Pickering er god venn med flere i Manchester Uniteds trenerstab. Kveldens kamp markerte the Millers’ 125-årsjubileum.

United serieåpnet mandag mot Arsenal, og gikk da på et 1-2-tap. Før neste viktige kamp, møtte United-reservene i kveld New Mills på Church Lane, og om ikke annet ble i hvert fall United-spillerne vant med å score mål i løpet kveldens kamp!

Åpningen av kampen var jevn, men etter at Luke Giverin sendte reservene i ledelsen med et nydelig frispark etter 20 minutter, tok United fullstendig over. Til pause stod det 4-0 etter at også John Cofie – to ganger – og Will Keane også noterte seg for scoringer.

United skulle også være det førende laget etter pause, og etter en drøy time scoret Will Keane sitt andre for kvelden. Fem minutter før slutt stod det fortsatt 0-5 på Church Lane, men før dommeren blåste av kampen hadde både John Cofie sikret sitt hat-trick og Rafael Leao sendt ballen i nota, noe som førte til en knusende overlegen 7-0-seier for United.

Om nøyaktig en uke venter viktigere – og sannsynligvis vanskeligere – oppgaver for United-reservene, når Swansea venter i seriekamp på Moss Lane.

New Mills AFC – Manchester United res. 0-7

0-1 Giverin (20)0-2 Cofie (23)0-3 W Keane (39)0-4 Cofie (40)0-5 W Keane (63)0-6 Cofie (87)0-7 Leao (89)Sted: Church Lane, New MillsTurnering: TreningskampAvspark: Torsdag 18. august, klokken 20.30

United: Sam Johnstone (Joe Coll 83), Marnick Vermijl, Sean McGinty, Larnell Cole (Rafael Leao 49), Michele Fornasier, Michael Keane (Alberto Massacci 49), Jesse Lingard, John Cofie, Will Keane, Davide Petrucci (kaptein), Luke Giverin.

Ubenyttede reserver: Oliver Norwood, Daniel Drinkwater

____________________________________________________________________________

Vi følger kampen, og oppdaterer med de viktigste hendelsene.

FØRSTE OMGANG:

1. min: Kampen er i gang!

4. min: Petrucci skyter over fra 35 meter.

20. min: 0-1 United! Luke Giverin! Jesse Lingard får frispark rett utenfor New Mills’ 16-meter, og Giverin sender ballen rett i nettet! Glimrende prestasjon.

23. min: 0-2 United! John Cofie! Etter en jevn start på kampen har United nå puttet to raske. Denne gang er det Cofie som er frempå, som skyter ballen forbi keeper.

39. min: 0-3 United! Will Keane! Keane setter inn kveldens tredje mål etter forarbeid av Davide Petrucci.

40. min: 0-4 United! John Cofie! Målene renner inn på Church Lane. Cofie med sitt andre for kvelden etter å ha dratt av en forsvarer og satt ballen under keeper.

PAUSE.

46. min: Andreomgang er i gang.

49. min: To United-bytter i starten av andreomgang.Alberto Massacci kommer inn for Michael Keane og Rafael Leao for Larnell Cole.

59. min: Kjempesjanse for Giverin etter at han blir slått fri av innbytter Rafael Leao, men Giverin setter ballen over mål.

63. min: 0-5 United! Will Keane! Keane gjør som Cofie, og scorer sitt andre for kvelden. Flott forarbeid av Petrucci, nok en gang.

83. min: Keeperbytte, Coll står. Joe Coll inn for Sam Johnstone de siste minuttene på Church Lane.

87. min: 0-6 United! John Cofie! Cofie sikrer sitt hat-trick etter å ha blitt spilt fri av tomålsscorer Will Keane.

89. min: 0-7 United! Rafael Leao! Nok et mål på tampen for United, og denne gang er det brassen Leao som setter ballen i mål.