Åpenhjertig Lingard: – Derfor har jeg slitt

Til slutt hadde ikke Jesse Lingard noe valg: Han måtte banke på døra til Ole Gunnar Solskjær for å fortelle alt.

Publisert Sist oppdatert

Alle vet at Jesse Lingard har underprestert i det meste av 2019.

Det vet han godt selv også.

Men alle har ikke vært klar over at bak fasaden, utenfor Old Trafford eller gressteppet, så har det vært en knalltøff tid for United-spilleren.

– Alt havnet på mitt bord

I løpet av kort tid fikk han nemlig hovedansvar med å ta seg av søsknene Jasper (14) og Daisy-Boo (11). Moren Kirsty ble nemlig såpass syk at hun ikke kunne ta seg av dem.

Selv har 27 år gamle Lingard allerede en ett år gammel datter, men plutselig fikk han altså også ansvaret for en 14- og 11-åring.

Det er ikke vanskelig å forstå at livet forandret seg.

– Jeg er normalt ganske livlig. Jeg liker å få folk til å smile, men folk hadde sett at jeg forandret meg. Jeg var nedfor. Jeg var bekymret. Jeg følte det som om alt havnet på mine skuldre, sier han i et åpenhjertig intervju med Daily Mail.

– Moren min har slitt med noen ting i noen år, men egentlig ikke fått hjelp. Nå har hun det. Dermed har jeg måttet ta vare på broren og søsteren min. De er med meg, men det er tøft å se på at de man er glad i har det vondt. I tillegg skal man altså prestere også på jobb.

Lingard har alltid hatt et ekstra nært forhold til bestefaren sin, men der har det også vært trøbbel. Bestefaren sliter med prostata-kreft, og bestemoren var nær ved å måtte amputere et bein.

– Faren min og min eldre bror har vært til stor hjelp, men for å være ærlig – noe av det jeg nå har vært gjennom har knust hjertet mitt.

Til slutt ble det så tøft at Lingard tuslet opp til Ole Gunnar Solskjærs kontor, og banket på døra.

Så la han ut om alt.

– Fikk en siste sjanse

Nå er håpet at han har funnet en løsning på utfordringene, men han er samtidig ærlig på at det har vært tøffe tider.

I sommer la han blant annet ut en video på sosiale medier av gutter som latet som om de hadde sex med en pute. Innslaget ble raskt slaktet av mange på sosiale medier. Solskjær skal også ha reagert kraftig, men da var Lingard i lufta – uten mulighet til å forandre det han hadde gjort.

Da han landet dro han tidlig tilbake på trening for å legge seg flat i møtet med Ole Gunnar Solskjær.

– Han (Solskjær) sa at jeg fikk en siste sjanse, at jeg måtte ta meg sammen og det er det jeg har gjort. Jeg er ikke dum. Det er ingen sjanse for at jeg vil gi slipp på det jeg har med United, og jeg er mindre på sosiale medier nå. Man skjønner hva som må til. Ja, jeg har gjort feil, men alle som kjenner meg vet at jeg har beina godt plantet på jorda og er en ydmyk fyr, sier Jesse Lingard til Ian Ladyman i Daily Mail.

Les hele intervjuet hos Daily Mail her.

Powered by Labrador CMS