Kan bli utlånt

Engelsk avis melder at United er klare for å låne ut Michael Keane og Jesse Lingard.

Publisert Sist oppdatert

Mye tyder nå på at Michael Keane og Jesse Lingard kommer til å bli utlånt til andre klubber for å sikre at ungguttene får spilletid. Begge to spilte godt for United gjennom sesongoppkjøringen, og Lingard endte opp som toppscorer for United i Asia-turneen.

Få sjanser

Men etter at sesongen ble sparket i gang, har sjansene uteblitt for de to, og nå melder the daily mail at klubben ønsker å låne dem ut, mens alle planer om utlån for Adnan Januzaj er skrinlagt.

Michael Keane kan bli sendt til Leicester igjen.
Michael Keane kan bli sendt til Leicester igjen.

Avisen melder videre at Birmingham allerede har ytret ønske om å få hente Lingard på lån, mens Keane kan være på vei tilbake til Leicester, klubben han var lånt ut til forrige sesong.

Hard cup-motstand

Planen til David Moyes skal ha vært å sørge for at ungguttene fikk prøve seg i ligacupen, men med Liverpool som motstander i første runde, er det ikke sikkert den nye manager vil ta sjansen.

I tillegg er det flere andre førstelagsspillere som har fått lite spilletid, ettersom Moyes foreløpig har spilt med nogenlunde likt mannskap i alle kampene.

Adnan Januzaj har allerede debutert i Premier League for United, og klubben jobber hardt for å få belgieren til å signere en kontraktsforlengelse, ettersom kontrakten hans går ut ved sesongslutt.

 

Powered by Labrador CMS