Åpen for PL-spill

Toni Kroos legger ikke skjul på at han vurderer å spille i England neste sesong.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United er på stadig jakt etter en midtbanespiller, og da passer det fint at en av Europas heteste midtbanespillere denne sesongen, Toni Kroos, ikke har kommet til enighet med Bayern München om en ny kontrakt.

Den 24 år gamle midtbanespilleren er særdeles ettertraktet, spesielt i England, og Manchester United seiler opp som den åpenbare favoritten til å sikre seg tyskeren, dersom han ikke kommer til enighet med Bayern.

United mister et godt forhandlingskort dersom de ikke kvalifiserer seg til Champions League, men nå uttaler Toni Kroos i det minste at han vurderer å spille i England neste sesong.

– Det er ingen hemmelighet at Premier League er en mulighet for meg, sa han i forkant av tirsdagens kamp mellom Bayern og Arsenal, ifølge Manchester Evening News.

– Jeg har hørt folk snakke om at jeg kan havne i England, men det er ikke noe nytt for meg, la han til.

Kroos bedyrer imidlertid at han ikke har bestemt seg for hvor han spiller neste sesong.

– Ingen avgjørelse har blitt tatt. Situasjonen er at jeg ikke har noen avtale med Bayern i øyeblikket. På den annen side er det ingen avtale med noen andre heller.

En som ikke vil at Toni Kroos skal havne i United, er Bayern-manager Pep Guardiola.

– Toni er et veldig stort talent og en særdeles god spiller. Han er ung. Han kan bli bedre og bedre. Han kan forbedre seg, sa han, og la til:

– Jeg sa til ham at han har tid til å bli en enda bedre spiller. Jeg håper han opprettholder formen sin denne sesongen, og i mange sesonger fremover i denne klubben.

Hva tror du? Er Toni Kroos mannen som skal løse utfordringene United har på midtbanen?

Powered by Labrador CMS