sanha

Svært få har mistet troen på Sancho

Publisert Sist oppdatert

Han scoret mot Liverpool og ble matchvinner mot Leicester, men høsten ble ikke slik Jadon Sancho håpet på.

Etter 51 minutters spill mot Chelsea 22. oktober kom han ikke på banen i noen av de seks siste United-kampene før fotball-VM.

Da resten av United-spillerne dro på treningsleir til Spania forrige uke var han heller ikke med.

Manchester United v Arsenal FC - Premier League
VANSKELIG PERIODE: Erik ten Hag takker Jadon Sancho for innsatsen mot Arsenal. Etter en god start på sesongen har ikke Sanchos utvikling vært slik verken han eller United-fansen håpet på.

I stedet har han brukt VM-pausen til å trene seg opp på egnet sted i Nederland, etter råd fra Erik ten Hag.

Det var ventet at engelskmannen ville returnere til United-treningene igjen denne uka, men nå sier Ten Hag at han ikke vet når Sancho er klar igjen, og det handler om både det fysiske og mentale.

United.no gjennomførte nylig en undersøkelse blant 3000 av medlemmene våre, og da var svarene uansett ganske så positive for 22-åringen. De færreste har nemlig gitt ham opp.

Spørsmålet vi stilte var: Har du fortsatt troen på at Sancho slår til i United?

Bare seks prosent svarte nei.

19 prosent var riktignok usikre, mens 75 prosent fortsatt har tro eller tålmodighet på at kantspilleren skal lykkes.

Matchet Messi før United-overgangen

Sancho kom til United før den svake 2021/22-sesongen, men slet da hele United slet med sparkingen av Ole Gunnar Solskjær og det mislykkede Ralf Rangnick-oppholdet.

Før overgangen til United leverte han imidlertid i verdensklasse i Borussia Dortmund.

England World Cup Qualifier Camp
STORT POTENSIAL: Jadon Sancho har vært i den engelske landslagstroppen flere ganger. United-kanten var imidlertid et godt stykke unna en VM-plass og har trent alternativt den siste tiden for å finne tilbake til seg selv.

Sommeren 2020 ble han bare den femte spilleren i en av Europas fem største ligaer som noterte seg for både 15 mål og 15 målgivende i samme sesong. Han hadde da 33 målpoeng bak seg i sesongen, bare ett bak Lionel Messi.

På de tre foregående sesongene i Dortmund hadde han både over 30 mål og 30 målgivende. Igjen så var det bare én annen spiller som matchet det – Lionel Messi.

Totalt ble det 114 målpoeng på 137 kamper for tyskerne, og det meste av det før han fylte 20 år. I United er det blitt 12 målpoeng på 52 kamper.

Lykke til på veien tilbake, Jadon!

Powered by Labrador CMS