Jakter poengrekorden

Sir Alex Ferguson ønsker å avslutte sesongen med å ta poengrekorden fra Chelsea.

Publisert Sist oppdatert

Siden United allerede har sikret ligatittelen denne sesongen, er det kun poengrekorden som er i sikte for ligamesterne. Søndag reiser de røde djevlene til The Emirates, før Chelsea, Swansea og West Bromwich venter deretter.

United har med andre ord fire kamper igjen, og 12 poeng å spille for. Ligamesterne står i øyeblikket med 84 poeng, og med seier i alle de gjenstående kampene vil de ende på 96 poeng – ett poeng mer enn Chelsea i 2004/05-sesongen.

– Vel, det er fire ulike utfordringer. Vi har Arsenal som kjemper for Champions League-plass, og så har vi Chelsea som gjør det samme, sa Sir Alex til MUTV.

– Slike utfordringer er annerledes, og vi ønsker å vinne disse kampene. Kampen mot Swansea er vår siste hjemmekamp, og man ønsker alltid å vinne sin siste hjemmekamp for sesongen. Så er det borte mot West Bromwich, og begge lag ønsker selvsagt å vinne årets siste kamp, la han til.

Sir Alex forteller hvordan han holder motivasjonen i laget oppe.

– Jeg har sagt til spillerne at det er én ting å være ligamester, men en helt annen ting å sette rekord. Vi har en mulighet til å sette rekord, og forhåpentligvis klarer vi det, fortalte Sir Alex, før han la til:

– Om vi klarer det, 96 poeng ville vært fenomenalt. Jeg vet ikke om noen noensinne kan slå den rekorden, og det vil uansett være en fantastisk prestasjon av oss.

Ferguson avslutter med å røpe hvem han tror vinner Champions League denne sesongen.

– Jeg tippet at Dortmund skulle vinne Champions League, og så langt har jeg ikke tatt feil. Jeg tror de vinner, fortalte han.

Powered by Labrador CMS