– Klare for krigen

Patrice Evra med fokus på sesongsavslutningen, og mener at United må vise at de er det beste laget i England.

Publisert Sist oppdatert

Mandag kveld reduserte City avstanden opp til sin ligaledende byrival fra 15 til 12 poeng, da Sergio Agüeros matchvinnermål sikret seieren for bortelaget.

Uniteds franske back, Patrice Evra, omtaler tapet som smertefullt, men beroliger samtidig United-fansen. Franskmannen forteller at laget vil holde fokus og prøve å sikre tittelen så snart som mulig.

– Vi er veldig skuffet fordi vi glapp muligheten til å avgjøre ligaen, og selvsagt fordi vi tapte derbyet. Det er smertefullt å tape mot City som United-spiller, fortalte Evra til MUTV, og la til:

– Vi spilte mye bedre i andre omgang, og jeg følte virkelig at vi kunne vinne kampen, men det andre målet tok motet fra oss. Det var en dårlig kveld for oss.

Fokus på sesongavslutningen

Evra er fast bestemt på å legge City-kampen bak seg, og retter nå blikket framover mot sesongavslutningen.

– Vi er fremdeles 12 poeng foran og nå må vi bare vinne neste kamp. Jeg har aldri tapt to kamper på rad som United-spiller, og derfor håper jeg at vi slår Stoke. Vi må bare vinne neste kamp, fortalte han, før han la til:

– Jeg har hørt mange snakke om at vi ikke fortjente å være 15 poeng foran. Men vi er der vi er fordi vi har jobbet hardt. Vi må forsikre oss om at vi slår Stoke, og vise at vi er det beste laget i England.

Klar for Britannia

Venstrebacken vet at det kan bli tøft på Britannia, men har likevel god tro på at United kan ta alle tre poengene mot The Potters.

– Det er alltid et vanskelig sted å dra. Vi må være klare for krigen. Vi har alltid reist derfra med tre poeng de siste årene, men det kommer ikke til å bli enkelt, fortalte Evra.

Franskmannen klarer ikke slutte å poengtere at laget tar én kamp av gangen.

– Vi må bare vinne neste kamp. Det er det viktigste. Vi befinner oss fortsatt i en fantastisk posisjon, men vi må ta kamp for kamp og ikke legge for mye press på oss selv, avsluttet Evra.

Powered by Labrador CMS